Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ise veidi laisk praegu ja esimese raksuga vastust ei leidnud, aga küsimus, et kui pikaks võib teooria- ja sõidueksami vahe venida? (Teooria tehtud, aga sõit mitte ja arvatavasti nii pea ei jõua ka) Kas see vahe oli aasta? Meenub nagu ARKis kohapeal öeldi nii, aga võin vabalt ka valesti mäletada. Ning kas see ei määra midagi, et kui ammu ma autokooli ära tegin ja ega tervisetõend vahepeal ei aegu vms? Hetkel pole need paberid käepärast ka võtta kuna teises linnas.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxuMu uurimistöö teema on "Kondoomid" ja ausalt öeldes on mu närvid täiesti läbi. Mul vaja teha küsitlus gümnaasiumi õpilaste seas (eeldan, et teen ainult meessoole) aga mul ei ole aimugi mida ma võiks üldse uurida neilt, palju nad neist teavad vms. ja isegi küsimusi ei oska välja mõelda. Kas kellegil on ettepanekuid mis küsimusi küsida? Oleks tõesti väga tänulik.
ps: tehke keegi mu uurimustöö ära ja ma maksan 500eeku. PM
Kommentaar
-
Algselt postitas erxuMu uurimistöö teema on "Kondoomid" ja ausalt öeldes on mu närvid täiesti läbi. Mul vaja teha küsitlus gümnaasiumi õpilaste seas (eeldan, et teen ainult meessoole) aga mul ei ole aimugi mida ma võiks üldse uurida neilt, palju nad neist teavad vms. ja isegi küsimusi ei oska välja mõelda. Kas kellegil on ettepanekuid mis küsimusi küsida? Oleks tõesti väga tänulik.
ps: tehke keegi mu uurimustöö ära ja ma maksan 500eeku. PM
Kommentaar
-
Kui see tüüp, kes sama teema tegi, sinuga ühest koolist ei ole, siis võta tuimalt sama töö ja esita see. Isegi olen selle kuradi uurimistöö jama läbi elanud ja tasub öelda, et see ikka paras õudus. Eriti veel siis, kui õpetajad seda jube tõsiselt võtavad. Meil võtsid paljud teistest koolidest pärit inimeste tööd ning neljad ja viied tulid ilusti
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustJap mul eesmärk ainult läbi saada ja ilusti 3 kätte saada, muud ma ei pinguta. Teemat tegelt vist saab veel vahetada, aga sellessuhtes et mul päris palju juba tehtud + on ühe inimese töö kes sai 100punkti ja tegi ka Kondoomidest, sealt oleks päris palju vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas krizto Vaata postitustMiks Iisrael ja Iisraeli sportlased võtavad osa Euroopa Meistrivõistlustest mis tahes spordialal, kuigi Iisrael asub hoopis aasias?
Kommentaar
-
Algselt postitas krizto Vaata postitustMiks Iisrael ja Iisraeli sportlased võtavad osa Euroopa Meistrivõistlustest mis tahes spordialal, kuigi Iisrael asub hoopis aasias?
E: Pooltäpsustatud andmetel umbes sama kaugele.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas krizto Vaata postitustMiks Iisrael ja Iisraeli sportlased võtavad osa Euroopa Meistrivõistlustest mis tahes spordialal, kuigi Iisrael asub hoopis aasias?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas krizto Vaata postitustMiks Iisrael ja Iisraeli sportlased võtavad osa Euroopa Meistrivõistlustest mis tahes spordialal, kuigi Iisrael asub hoopis aasias?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar