Algselt postitas Glasgow Celtic FC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustSee ei ole lause.
inadequate coping skillsСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSituatsioon siis selline. Seisan läpakaga koridoris ning mingi mudilane jookseb mööda, müksates kergelt õlaga arvutit. Tagajärg see, et arvutipilt on nüüd tagurpidi, kaasaarvatud nool. Kuidas kurat ma selle tagasi saan?
või sama kombot teiste nooltega lõpus, sõltuvalt kuhu suunda see pilt sul pöördunud on.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNew Yorker Pärnu Keskuses ja Jack and Jones, mis asub kusagil rüütli tänaval.
Kommentaar
-
www.eesti.ee logisin panga andmetega sisse ja küsimus oleks sisi selline, et kust sealt seda arstliku komisjoni aega saab vaadata?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustOn see laupäeviti ka lahti?
Kommentaar
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustIse veidi laisk praegu ja esimese raksuga vastust ei leidnud, aga küsimus, et kui pikaks võib teooria- ja sõidueksami vahe venida? (Teooria tehtud, aga sõit mitte ja arvatavasti nii pea ei jõua ka) Kas see vahe oli aasta? Meenub nagu ARKis kohapeal öeldi nii, aga võin vabalt ka valesti mäletada. Ning kas see ei määra midagi, et kui ammu ma autokooli ära tegin ja ega tervisetõend vahepeal ei aegu vms? Hetkel pole need paberid käepärast ka võtta kuna teises linnas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar