Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
probleem
tuli netiarve, mis oli üle 220 taala, ning öeldi, et olen kasutanud üle 5gb internetti
pole midagi tõmmanud, msnis kasutan palju, samuti igasuguseid muid saite (postimees, fb, foorumid, triobet jne)
mingi proge on olemas, et näha kui palju ma kuu jooksul gigasid olen kasutanud (või kasutan)
ning kui palju võtab megasid kuskil 4 minutise video vaatamine juutuubist?
Mis sul viga on? Esiteks miks sa ei oska arusaadavalt kirjutada? Ja teiseks pöördu nende poole, kes sulle selle arve esitasid kui sa arvad, et midagi on valesti, mitte kuhugi suvalisse foorumisse.
Mis sul viga on? Esiteks miks sa ei oska arusaadavalt kirjutada? Ja teiseks pöördu nende poole, kes sulle selle arve esitasid kui sa arvad, et midagi on valesti, mitte kuhugi suvalisse foorumisse.
House MD
kui ma tahaksin oigamist kuulata, siis ma külastan su ema
tahan programmi, mis näitaks ära, kui mitme giga eest ma internetti kasutan.
kas ma räägin keeruliselt? enda arust mitte
House MD
kui ma tahaksin oigamist kuulata, siis ma külastan su ema
tahan programmi, mis näitaks ära, kui mitme giga eest ma internetti kasutan.
kas ma räägin keeruliselt? enda arust mitte
Keeruline tähendab midagi muud. Ma ütleks, et raskesti arusaadavalt. Näiteks kui sa vaatad seda lauset, kus sa enda arvates küsisid seda programmi, siis äkki sa saad aru, et selle tähendus muutub olenevalt, kas seal on lõpus küsimärk või ei ole.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Keeruline tähendab midagi muud. Ma ütleks, et raskesti arusaadavalt. Näiteks kui sa vaatad seda lauset, kus sa enda arvates küsisid seda programmi, siis äkki sa saad aru, et selle tähendus muutub olenevalt, kas seal on lõpus küsimärk või ei ole.
sry MD
minu suured vabandused sulle, ning tervele foorumi rahvale, et olen teid eksitanud oma küsimusega
mingi proge on olemas, et näha kui palju ma kuu jooksul gigasid olen kasutanud (või kasutan) ?
probleem
tuli netiarve, mis oli üle 220 taala, ning öeldi, et olen kasutanud üle 5gb internetti
pole midagi tõmmanud, msnis kasutan palju, samuti igasuguseid muid saite (postimees, fb, foorumid, triobet jne)
mingi proge on olemas, et näha kui palju ma kuu jooksul gigasid olen kasutanud (või kasutan)
1. Sa elad väljamaal et keegi küsib sult raha juurde olenevalt sellest palju alla laed?
2. Netiarve võib tähendada niipalju erinevaid asju. Kas saatis sulle see firma, kellelt tellid netti, arve või võin ma sulle ka netiarve saata mille sa siis kohe ära maksad?
3. 5gb läheb vabalt kuus ära niisama netis kolades. Kui keegi sul piirab seda niivähese peale, siis soovitan ISP-d vahetada.
probleem
kui minevikus ei õnnestu kolada, siis kasuta ära olevik - sikuta mõni proge, millega saab mahtu mõõta, kasuta seda mõned päevad ja siis tee omad järeldused.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar