Eh polegi ainuke. mõtlesin, et viga on minu netis vms. Ise ei saa ka Postimees.ee'sse ja hot'i.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustEh polegi ainuke. mõtlesin, et viga on minu netis vms. Ise ei saa ka Postimees.ee'sse ja hot'i.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis värk on... Seb.ee, postimees.ee ja muud lehed ka olid mingi hetk maas korraga. Osad siiani. Venelane ründab või saab internet otsa?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mul tekkis Vassiljevi penalti ajal küsimus, et kas oskad keegi tuua statistikat, palju Eesti koondis taasiseseisvumise järgselt on penaltisid löönud, palju on sisse ja mööda läinud ka kes on lööjad olnud?
Millal me näiteks viimati penaltit ei realiseerinud, kas keegi mäletab? Endale ei meenu absoluutselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMul tekkis Vassiljevi penalti ajal küsimus, et kas oskad keegi tuua statistikat, palju Eesti koondis taasiseseisvumise järgselt on penaltisid löönud, palju on sisse ja mööda läinud ka kes on lööjad olnud?
Millal me näiteks viimati penaltit ei realiseerinud, kas keegi mäletab? Endale ei meenu absoluutselt.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMul tekkis Vassiljevi penalti ajal küsimus, et kas oskad keegi tuua statistikat, palju Eesti koondis taasiseseisvumise järgselt on penaltisid löönud, palju on sisse ja mööda läinud ka kes on lööjad olnud?
Millal me näiteks viimati penaltit ei realiseerinud, kas keegi mäletab? Endale ei meenu absoluutselt.
1994 sõpakas Walesiga (Tallinnas) Reim –sisse
1995 sõpakas Küprosega (Limassolis) Reim – sisse
1996 BT Leeduga (Narvas) Reim – sisse
1998 EURO 2000 Fääridega (Tallinnas) Reim – sisse
1999 sõpakas Norraga (Umm Al-Fahmis) Reim – sisse
1999 sõpakas Araabia Ühendemiraatidega (Abu Dhabis) Reim – sisse
2000 sõpakas Soomega (Bangkokis) Zelinski – sisse
2000 sõpakas Taiga (Bangkokis) Reim – sisse
2000 sõpakas Luksemburgiga (Luxembourgis) Reim – ei saanud hakkama
2000 FIFA 2002 Andorraga (Tallinnas) Reim – sisse
2000 sõpakas Kõrgõstaniga (Kuressares) Reim – ei saanud hakkama
2001 sõpakas Kreekaga (Ateenas) Zelinski – sisse
2002 sõpakas Uus Meremaaga (Tallinnas) Viikmäe – ei saanud hakkama
2005 FIFA 2006 Luksemburgiga (Luxembourgis) Oper – sisse
2005 sõpakas Soomega (Helsinkis) Kruglov – sisse
2008 sõpakas Gruusiaga (Tallinnas) Kink – sisse
2010 sõpakas Usbekistaniga (Tallinnas) Vassiljev - sisse
2010 sõpakas Liechtensteiniga (Tallinnas) Vassiljev - sisseTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
mis krdi disko ja keeks erso ning janku ümber käib?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Miks Eestis ei suudeta bussides stop nuppe kasutusele võtta?
Nii tore on kesklinnast bussiga Laagrisse sõita ning Vabaduse puiesteel täiesti tühja peatuda igas peatuses ning uksed avada mitte kellegile. Vaiksemal ajal võib julgelt öelda, et maha minekut/peale tulekut toimub ehk igas kolmandas-neljandas peatuses osadel liinidel.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmilliselt saidilt leiakse inglise jalgpalli liigade tabeleid Non League Div One-st allapoole?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustno asjatundjad kus te olete?
edit: palun kasuta otsingumootoreid.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar