Algselt postitas Roosaelevant
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustneed tabelid on igalt poolt kättesaadavad.vaata küsimust uuesti
Northern Premier League Division One North
Northern League Division One
North West Counties Football League Division One
jne.
non league div one on sitaks, kui nüüd laskuda jällegi fekaalide tasemele.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMiks on lätlased kuue varbaga?
lätlastel on kuus varvast, sest sandaale kantakse sokkidegaHow does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMiks on lätlased kuue varbaga?
LV aga teadupärast tähendab LisaVarvasTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMiks on lätlased kuue varbaga?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Millest võib tekkida täiesti põhjendamatu lihasvalu? Ärkasin täna hommikul üles ja AINULT paremal jalal on selline tunne, et oleks eile ühe karmi jalgpalli mängu maha pidanud või siis rämeda puuka reielihasesse saanud. Lihased on üli kanged ja käia on valus.
Kõige huvitavam on see, et viimasel ajal pole treeningutel osalenud ning seetõttu on treeningust tingitud väsimus või mõne lihase rebend vms täiesti välistatud.
Uurisin internetist ka, et mis haigusele viitavate sümptomitega tegu võib olla, aga ei leidnud väga midagi asjalikku.
Kommentaar
-
mkay. mul olunud muidu samasugune olukord peale pummelungi, kus sügavas joobes ei saa persetki magades aru.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKes sky+ viimased tunnid kuulanud? Kuskil 23.30 tuli suht võimsa bassiga laul, naine laulis vahepeal ja peale seda laulu hakkas mingi hannah laul.Solo música, no hay vídeo.Artista: Navicon Torture TechnologiesCanción: Self-Contempt as an OccupationÁlbum: The Gospels of the GashFoto sacada de: http://ww...
see vist, võin ka eksidaInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar