Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Parim photoshop?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
oskab keegi öelda mis laul see on praegu mis väga pop on. stiil on nagu 50-60ndad ja laulavad mees ning naine nin refrääni osa laulab mees ja mu arust laulab ta midagi sellist .wake up...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
See on uus mulve, kasutab samu allikaid mis too.Algselt postitanud kasutaja Aadu&co pooltAga mõnd sarnast allatirimis proge pakkuda..
Nu erit sellist kus kohast saab eesti muusikat.
Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»Kommentaar
-
Sänks, Vints!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Suur tänu selle eest (Y). Nüüd peab kiiresti nii palju kui võimalik laule tõmbama enne kui uuesti kinni pannakse.See on uus mulve, kasutab samu allikaid mis too.
http://thepirateapp.org/discussion/1....0.0.4/#Item_1Kommentaar
-
Külaline
Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar