kellegil ska faktori- suudle mind lugu pole v?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKeegi oskab soovitada programmi, millega saaks ripida plaadilt kohe MP3-ks (praegune programm mida kasutan ripib kõigepealt WMA-ks ja siis alles konverdin MP3-ks) ja millega saaks ka bitrate ise valida ?
Media playeriga saad rippida ka 320seks mp3-ks või isegi wav-iks kui tahad. Tuleb ainult natukene seadeid muuta. Seda saab teha menüüde kaudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustkas see on media player?
Media playeriga saad rippida ka 320seks mp3-ks või isegi wav-iks kui tahad. Tuleb ainult natukene seadeid muuta. Seda saab teha menüüde kaudu.
Kommentaar
-
tegelt ma olen juba ammu mõelnud, et..
Mis on Youtube's vaatajaid kõige rohkem kogunud video, mis on seotud Eestiga? Ise leidsin sellise, Kerli video 6.9 milj. ja selle 7.5 milj.
Kommentaar
-
Oskab keegi tore inimene öelda, kas Tartus oleks võimalik laenutada/üürida/rentida II MS aegset vormiriietust (replica loomulikult)
Soovitatav oleks Wehrmachti oma!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkes ntv futbol+ peal classicot kommenteerib?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustEi tea. Aga lahe vana oli, lõpuks vist tegi neli pitsi, pühkis silmist pisara ja õnnitles Barca fänne. Esimene poolaeg oli muidugi venna esituses klassika klassika, eriti see, kuidas ta püüdis läbi eetri Ronaltsile pennalt välja kaubelda. Kuuse lemps ja anu võiks ta endale praktikale võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMulle meeldis see, kuidas mees lihtsalt LOL-is eetris reali üle. Siiras värk.
ja noh taustsüsteemi arvestades ülim respekt muidugi ses suhtes, kuidas vana on võimeline sellist teksti panema ilma, et üksainuski blja vms karvane sidesõna sisse lipsaks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKui teatrist ei saa, siis võib-olla mõni Frontline mees rendiks (neil küll Waffen-SSi mitte Wehrmachti omad). Küsi neilt:reimo@front-line.eeWhere were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkes ntv futbol+ peal classicot kommenteerib?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar