Kui kurk on nii RÄIGELT valus ja arsti juurde minna ei taha ja ei viitsi, siis mida teha? Mis aitab kõige paremini ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustKui kurk on nii RÄIGELT valus ja arsti juurde minna ei taha ja ei viitsi, siis mida teha? Mis aitab kõige paremini ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustKui kurk on nii RÄIGELT valus ja arsti juurde minna ei taha ja ei viitsi, siis mida teha? Mis aitab kõige paremini ?
Kommentaar
-
Nüüd kõik korras... Ainult et seda lollakat 37.1 palavikku juba 2 päeva kuidagi alla ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustnohu ja köha on ka, ja seda taruvaiku olen ka kasutanud, aga mitte mõhkugi, öeldakse küll et aeg parandab haavad aga, päris pikalt juba kurk nii kibedalt valus olnud, et isegi neelata on raske.
Selle paari päevaga kannatas täitsa tööle minna. Nohu ja köha pole kahjuks ei Thera Flu, Sudafedi, ACC, sellesama taruvaigu ega meega tee abiga ära läinud. Nüüd on veel peaaegu terve nädal ka kõrvad lukus olnud. Arsti poolt välja kirjutatud Klacid antibiootikumil läheb kuuri viies päev, aga senimaani ei mingit muudatustMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustVältige antibiootikume igal juhul. Antibiootikumid on täielikud tervise tapjad, pigem toituge orgaanilisest puu/juurviljadest ning E-vabadest mahladest.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSamas siis, kui mul oli põskkoopapõletik, olid mul meeletud valud terves peas, pikali ega püsti ei saanud olla jne. Enivei, esimene asi, mis mingitki tolku omas, olid mingid antibiootikumid.
Antibiotsidega on ka muidugi see, et need tapavad ka head bakterid ära ning peale kuuri on organism nõrk ning haigusetekitajatele kerge saak, nii see ratas veerema hakkab... Mul paljud tuttavad tihti antibiootikumide peal ning üle nädala/kuu raskelt haiged.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar