Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustmida kujutab endast variaator käigukast?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
no peaasi, et ta kestaks. remondi mõttes võib samas kindlasti variaator kallimaks minna, aga uuemad peaksid juba olema piisavalt tasemel ka töökindluselt. ega tegelikult pole väga vahet, kõige tähtsam, et oleks korralikult hooldatud. konkreetse tootja kastide kohta on alati abiks guugeldada ka, saab enamasti kohe aimu, kas esineb palju vigu või ei.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kes orienteerub hästi 60date või 70date muusikas? Ma tahaks vägaväga leida üles ühte laulu. Tean vaid seda, et lüürikas on väga paljuütlev "nananana" ja see laul kõlab filmis "the Damned United" umbes 41. minutil. (Subtiitrid juba otsisin ka läbi ja ei leidnud seda laulu). Lugu ise on sellise rõõmsa tooniga ja... olen väga tänulik igasuguse abi eest.
EDIT: leidsin... lõpuks laulsin isale ja tal mõne aja möödudes meenus. Deep Purple - "Hush" oli see laul muidu.
Kommentaar
-
paremat kohta ei leidnud, seega proovib siin..
Ülesanne siis selline, et on vaja leida mingi artikkel/jutt/tõlkelugu, mis oleks kehvalt eestikeelde tõlgitud (inglise keelest) ning kus leiaks nii umbes 10+ viga. Olgu siis kas tõlgitud konteksti arvestamata või lauseehitus kuidagi naljakas jne. Kui kellelgi on midagi silma jäänud ja oskab aidata, siis andke teada siin või PM.
thanks!
Kommentaar
-
Algselt postitas kapitan Vaata postitustparemat kohta ei leidnud, seega proovib siin..
Ülesanne siis selline, et on vaja leida mingi artikkel/jutt/tõlkelugu, mis oleks kehvalt eestikeelde tõlgitud (inglise keelest) ning kus leiaks nii umbes 10+ viga. Olgu siis kas tõlgitud konteksti arvestamata või lauseehitus kuidagi naljakas jne. Kui kellelgi on midagi silma jäänud ja oskab aidata, siis andke teada siin või PM.
thanks!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKüsimus kindlustusekspertidele:
Mulle sõideti täna jalakäijate ülekäiguraja ees tagant otsa. Avariist teatasin koheselt politseisse. Seal registreeriti õnnetus ära, küsiti mõlema auto reg. numbrit, asi korras. Süüdlane kirjutas seletuskirja, pani sinna kõik isikuandmed, autoandmed, selgituse, joonise õnnetust jms mis vaja. Ainus probla, et süüdlase kindlustuspoliis on kaotanud kehtivuse kuu aega tagasi.
Mis pull saama hakkab? Minu peamine mure on see, et kas minu Ergo kindlustus, mis kehtib kenasti, maksab mulle õnnetuse välja ja saan autot kenasti remontima hakata, või tuleb mingi pask kohtukeiss.Algselt postitas cannuman Vaata postitustSinu kindlustus ei maksa midagi. Maksma peab süüdlase kindlustus ju. Kui seda pole, siis ma ei tea, nõutakse temalt endalt sisse?
Minu case'i puhul oli nii, et sel kutil, kes tagant mulle otsa sõitis, sellel oli see mingi kolmandaks hiljutiseks karistuseks ja siis load olid temalt juba varem ära võetud. Mu autoparandus läks mingi 40k maksma + mentide poolt trahvid kutile (lubasid polnud, kindlustust polnud). Mingi noor venku oli, 3 juua täis kutti oli ka peal, auto oli neil ka konkreetne küna. Kokkuvõttes üpriski kulukas tiksumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pingu Vaata postitustKeegi oskaks mingit linki visata siia, mille kaudu oleks võimalik väikest raha teenida ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar