320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitust
Kommentaar
-
-
-
Algselt postitas Refieus manitaaz'ile Vaata postitustOlen su sees!DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Keegi midagi ubuntust teab?
Mis krdi moodi ma seal kirja suuruse nii muudan,et see interneti uuesti käivitamisel jääks ka nii.Praegu küta muudkui ctrl ja +
Selgituseks rahvale.Ubuntu tarkvara (itimeeste abi vaja seega) mitte kuivik banaani taasleitud aafrika sõber.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Kahjuks ei tea ma ubuntust ega umbuntust suurt muud peale selle, et kodukülas kutsuti sedasi vähemalt 14 last sünnitanud naisi. Uhkusega märgin, et meil oli neid mitu. Aga mis puutub taasleitud vana sõpra, siis tema nimi on loomulikult John. Mida muud oligi arvata, eks? Mees suure emmi ja avala naeratusega.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMiks ma ei saa ... Võimalikult lollikindlat seletamist palun, nagu tavaliseltWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKellelgi tolle 'Vändra metsas Pärnumaal, lasti vaja karu maha' laulu audiovarianti pole pakkuda?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustLaula parem seda: Karu n****s kurge, kure kael oli sirge
Kommentaar
-
Paar head laulu mida ma siiski ei leidnud kuid loodan Teie abile
Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
Ette tänades Siim !
Kommentaar
-
Põhja läti rahvas,kas selline koht, http://www.kalale.ee/sisu/MSwyODAyODEsMCwwLDE/ on tartus ainus?
Äkki on silma hakanud.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustPõhja läti rahvas,kas selline koht, http://www.kalale.ee/sisu/MSwyODAyODEsMCwwLDE/ on tartus ainus?
Äkki on silma hakanud.AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar