320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma pole küll teadlane, aga ma võin öelda, et Jaerocki palved toimivad.
PS: mis see Jaerock e-mail oli. Peaks äkki tüübile temaatilise kirja "peale palveid puudutas mind ja mu naispoolt jumala sõrm jne". Äkki kutsutakse järgmisele palveüritusele kuhugi võõrmaale. Raha näikse Korea staarusklikel olevat ja tasuta tripile "ei" ei ütleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKuidas Youtube'is saab lisada similar video vms? Abrahami - Miski on lilla-le http://www.youtube.com/watch?v=vB8hx7kgcDs oleks ju paslik lisada Gogol Bordello - Start Wearing Purple - http://www.youtube.com/watch?v=sM1Ahn0Osjo
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustSelline loll kusimus, et on kusalgi mingi normaalne artikkel selle kohta kuidas Eestis eurole ule minnakse? Kui kaua kroone saab kasutada jne. Pole Eesti uudiseid monda aega jalginud.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
No offence vints, pole ainult Sinu vastu suunatud, räägin üldiselt. Ma lihtsalt pean selle oma südamelt ära ütlema, et kui küsija küsib küsimuse ja veel rõhutab et see võib olla rumal vms, siis alati ei pea ära panema mõne kulunud fraasi ja otsimislingiga( eriti lahedad on "let me google that for you"). No kurat - kui Sa ei viitsi otsest vastust anda, siis fakk ära anna aga ära kurat pane mingeid faking linke otsingumootorisse. Prg vist polnd nii, aga muidu on sageli nii et otsingumooteri 1. vasted just ei sobi ja siis tuleb küsida kaasfoorumlastelt abi, aga kui tuleb jälle mingi "let me ggl that for u" siis ajab ikka aeg-ajalt päris kettasse.
pic unrelated :
Kommentaar
-
none taken.
samas - kui on ilmselgelt näha, et otsingusõna oleks tegelikult ülilihtne ja guuglis kohe esimene link annabki vastused soovitud küsimusele, siis vahel tõesti ei saa ka torkamata jätta. kui ei anna, siis muidugi on kirjeldatud nokkimine või vaimutsemine mõttetu, aga teisalt on ka veits imelik näha seda juba üsna levinud stiili, et kirjutan küsimuse kuhugi foorumisse ja jään ootama, kuni keegi teine mulle info välja otsib, samas kui saaks tegelikult kerge vaevaga ise kah kätte. mitte et ma nüüd oleks tahtnud praegu jälle kellelegi isiklikult ära panna, aga see suhtumine pole kahjuks üldse haruldane.
lihtsalt kaks senti ja selgitus, miks vahel sellised vastused tulevad. peace.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustNo offence vints, pole ainult Sinu vastu suunatud, räägin üldiselt. Ma lihtsalt pean selle oma südamelt ära ütlema, et kui küsija küsib küsimuse ja veel rõhutab et see võib olla rumal vms, siis alati ei pea ära panema mõne kulunud fraasi ja otsimislingiga( eriti lahedad on "let me google that for you"). No kurat - kui Sa ei viitsi otsest vastust anda, siis fakk ära anna aga ära kurat pane mingeid faking linke otsingumootorisse. Prg vist polnd nii, aga muidu on sageli nii et otsingumooteri 1. vasted just ei sobi ja siis tuleb küsida kaasfoorumlastelt abi, aga kui tuleb jälle mingi "let me ggl that for u" siis ajab ikka aeg-ajalt päris kettasse.
duubelYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustmis eesmärki see veebikaamera täidab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar