kas keegi teab kust prison breaki teisele hooajale võiks häid sube saada, mitte selliseid kus on pooled laused healjuhul ära tõlgitud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas siim089 Vaata postitustPaar head laulu mida ma siiski ei leidnud kuid loodan Teie abile
Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
Ette tänades Siim !
2) Bonnie Bailey - Everywhere
3) Starship - Sara
4) Toto - I will remember
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkas keegi teab kust prison breaki teisele hooajale võiks häid sube saada, mitte selliseid kus on pooled laused healjuhul ära tõlgitud?
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustKas subclubis tõesti vigased? http://subclubfuture.net/subtitles.p...break&start=20AILTON
Kommentaar
-
tere... mul siuke küss.. kas keegi oskab öelda, kas kuskilt kesklinanst saab bmw märgiga võtmehoidjaid(auto omasid siis)... ja just kesklinnas võiks olla.. ma tean et kristiines on ja järvel epaks ka olema.. aga kesklinn
mul endal ei lähe vaja... aga ma pean sellise ostma
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttere... mul siuke küss.. kas keegi oskab öelda, kas kuskilt kesklinanst saab bmw märgiga võtmehoidjaid(auto omasid siis)... ja just kesklinnas võiks olla.. ma tean et kristiines on ja järvel epaks ka olema.. aga kesklinn
mul endal ei lähe vaja... aga ma pean sellise ostmaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitust1) Jon Secada - I'm Free
2) Bonnie Bailey - Everywhere
3) Starship - Sara
4) Toto - I will remember
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKuidas leidis tee siia foorumisse Beaf?
Päikest
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKuidas kuullaagri kuul täiesti ümmarguseks saadakse?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas jaamuKes võitis innsbrucki olümpial jäätantsu?
Tüüp helistas sõbrale ja see küsis et kas 64 või 76 olümpia . Kes kurat neid küsimusi teeb et siuke viga läbi lastakse.
EDIT: wikipediast uurides selgus et 64 olümpial jäätantsu ei olnud.
seega oskas küll sõber küsida lolle küsimusi,
aga mitte anda tarku vastuseid
Algselt postitas lennat Vaata postitustVõib-olla tüüp, kes sellise küsimuse koostas, lootis, et kõik teavad seda fakti?
siis eeldatakse loogiliselt just vastupidist, et Kõik ei tea seda
(kuigi, vanaema sõbrannad polnud vastajal vist sõprade nimekirjas, need oleks ehk mäletanud)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttere... mul siuke küss.. kas keegi oskab öelda, kas kuskilt kesklinanst saab bmw märgiga võtmehoidjaid(auto omasid siis)... ja just kesklinnas võiks olla.. ma tean et kristiines on ja järvel epaks ka olema.. aga kesklinn
mul endal ei lähe vaja... aga ma pean sellise ostmaAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitusttreitakse
Kommentaar
-
Oskab keegi anda mingit linki kust saaks lugeda erinevaid retsepte ja näpunäiteid liha marinaadide kohta. Plaanis teha väike grill ja selle tarvis ise liha osta ning seda siis oma maitse järgi maitsestada.
Soovitavalt soovik lihtsaid marinaade.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar