Algselt postitas Epic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustVägagi võimalik, et see on kogu teema ajaloo kõige dumbuuserim küsimus.
Kui ma tahan osta seda sülearvutit , kas ma pean siis kaasa ostma ka ühe all pakutavatest operatsioonisüsteemidest, et isendist üldse mingit asja oleks?
P.S tegin kah.
Üldiselt oli jama kui palju (hiljem nende draiverite, eriti helikaardi omadega, n*****n ka kaks korda sama kaua kui kestab see uus Carlose film). A no kokkuhoid on kokkuhoid (ei piranud, sest oli eelmisest arvutist enda XP olemas)."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustNo ma hoiatan mõne asja eest, et hiljem sa ei üllatuks. Nimelt, kui mõned aastad opsüsteemita läppari Ordist ostsin, siis tuli välja, et enne, kui miskit opsüsteemi installima sai hakata, tuli kuskilt umbekohast käsitsi mingeid settinguid sättida, et see üldse dvd draivi loeks (draivereid ju pole). Täpsemalt ei oska seletada, ei mäleta täpselt ja ei ole ka nii pädev kogu selles arvutiasjanduses. Asi päädis sellega, et helistasin Ordisse, kes suunasid mind kuskile parandusse/garantiisse, kuhu helistades IT mees mind telefoni teel juhendas, mis ja kuidas mida teha. Muidugi alles siis, kui olin lubanud talle putõlka teha.
P.S tegin kah.
Üldiselt oli jama kui palju (hiljem nende draiverite, eriti helikaardi omadega, n*****n ka kaks korda sama kaua kui kestab see uus Carlose film). A no kokkuhoid on kokkuhoid (ei piranud, sest oli eelmisest arvutist enda XP olemas).BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustNo ma arvan, et kui ostad ilma operatsioonisüsteemita arvuti, siis on elementaarne, et suudad OS-i ise installida või leiad kellegi kes sinu eest seda teeb. Sinna alla kuulub muidugi ka masina CD/DVD pealt käivituma panek.
Ja nende draiveritega oli veel suurem kamm (pandi vale opsüsteemi draiverid plaadiga). Ja siis üldse kogu saaga, kuidas ma arvutit kätte ei saanud poest, kuna mulle unustati kaks nädalat helistada.
A noh, jalad hääletavad. Ordi minult enam raha ei saa."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustOk. Aga siis võiks seda ka poes mainida, mitte oodata, et inimene lolli näoga arvuti garantiisse viib. Teeninduskultuur.
Ja nende draiveritega oli veel suurem kamm (pandi vale opsüsteemi draiverid plaadiga). Ja siis üldse kogu saaga, kuidas ma arvutit kätte ei saanud poest, kuna mulle unustati kaks nädalat helistada.
A noh, jalad hääletavad. Ordi minult enam raha ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustAhah.. Sina olidki see vanem daam, kes "Kaua võib?" saates Ordit maha tegemas käis..
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustSee võisin vabalt ka mina olla. Hanked madalaima hinna kriteeriumi alusel on saatanast.
Muide, rixxer, kuidas pidi arvuti müüja teadma mis OS-i sa peale paned?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustAlati! Seepärast tulebki hanke nõuetesse lisada midagi mida saasta pakkujad anda ei suuda.
Muide, rixxer, kuidas pidi arvuti müüja teadma mis OS-i sa peale paned?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNoh, põhimõtteliselt ma siis ikkagi pean ka ühe nendest Windows 7 Home Premiumitest (mis vahe on üldse sel 32 bitil ja 64?) kaasa haarama, sest mul endal pole mingisugust operatsioonisüsteemi ja veel vähem oskan ma seda ise paigalda?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkuidas villaseid sokke pesta? Viskan muude asjadega koos pesumasinasse?
Tegelt ma arvan umbes kuidagi nii pesed jah, et võtad need sokid ja paned pesumasinasse ja siis paned selle tööle ja siis millalgi võtad välja ja paned kuivama..vist.. käsitsi võid ka pesta kraanikausi kohal, kui väga igav on.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkuidas villaseid sokke pesta? Viskan muude asjadega koos pesumasinasse?
no tegelikult oleks nendele sokkidele kõige kasulikum, kui sa peseks neid käsitsi villase pesu jaoks mõeldud pesupulbriga. kui aega pole või ei soovi käsi rikkuda, pane pesumasinasse eraldi teistest asjadest ning lükka mingi 30 kraadi peale. üldiselt peaks olema spets villase pesu programm ka, aga ei tunne sinu aparaati
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustNo ma hoiatan mõne asja eest, et hiljem sa ei üllatuks. Nimelt, kui mõned aastad opsüsteemita läppari Ordist ostsin, siis tuli välja, et enne, kui miskit opsüsteemi installima sai hakata, tuli kuskilt umbekohast käsitsi mingeid settinguid sättida, et see üldse dvd draivi loeks (draivereid ju pole). Täpsemalt ei oska seletada, ei mäleta täpselt ja ei ole ka nii pädev kogu selles arvutiasjanduses. Asi päädis sellega, et helistasin Ordisse, kes suunasid mind kuskile parandusse/garantiisse, kuhu helistades IT mees mind telefoni teel juhendas, mis ja kuidas mida teha. Muidugi alles siis, kui olin lubanud talle putõlka teha.
P.S tegin kah.
Üldiselt oli jama kui palju (hiljem nende draiverite, eriti helikaardi omadega, n*****n ka kaks korda sama kaua kui kestab see uus Carlose film). A no kokkuhoid on kokkuhoid (ei piranud, sest oli eelmisest arvutist enda XP olemas).
Op. süsteemi (ja samuti mingise draiveritejama) aitas peale saada sõber, kes tegi asja ühe õhtuga ära. Ühe brändi viisin ka tänutäheks.
Et minu kogemuse põhjal pole see midagi hirmsat ja ületamatut, mingisugune spetsialist ikka tutvusringkonnas peaks ju leiduma kes asja vähe rohkem jagab ning sellega suurema vaevata hakkama saab.
Algselt postitas Henriolen Vaata postitust??? sa pesed sokke v? Imelik oled või?
Tegelt ma arvan umbes kuidagi nii pesed jah, et võtad need sokid ja paned pesumasinasse ja siis paned selle tööle ja siis millalgi võtad välja ja paned kuivama..vist.. käsitsi võid ka pesta kraanikausi kohal, kui väga igav on.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar