milline on uues windows live messengeris (lol) emoticon?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kui mul on hetkel kehtiv üliõpilaskaart, mis võimaldab Tallinnas ühistrantspordiga veidi odavamalt sõita, aga see kaotab kehtivuse enne, kui mu 90 päeva sõidukaart, siis mis viimastel päevadel juhtub? Kui vahele jään ja kehtivat soodustõendit pole saan trahvi? Või on oluline see, et ostmise hetkel on ta kehtiv?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui mul on hetkel kehtiv üliõpilaskaart, mis võimaldab Tallinnas ühistrantspordiga veidi odavamalt sõita, aga see kaotab kehtivuse enne, kui mu 90 päeva sõidukaart, siis mis viimastel päevadel juhtub? Kui vahele jään ja kehtivat soodustõendit pole saan trahvi? Või on oluline see, et ostmise hetkel on ta kehtiv?
Muidugi praegust ühistranspordi liikumist arvestades ei tahaks sinna potti mitte ühtegi senti panna.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmilline on uues windows live messengeris (lol) emoticon?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttegelt ma päris tõsiselt ootan sellele vastust...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVanal ei ole, aga mulle väideti et uuel on. Mina näen (lol) tema näeb mingit pilti või asja.
Loomulikult on variant, et see on ise sinna juurde lisatud hiljem ning see just ongi see milles ma selgust taga ajan. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNonääedsa. Kas see elukas liigub ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Horatio Vaata postitustKas keegi viitsiks selle nuputusülesannete lehe siin ülesse otsida? Mul endal otsing jamab millegi pärast siin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar