Mida teha kui üks kõrv on nagu miki-hiirel ja 2x suurem kui teine ja tõsine kloun näen välja? Kas aind külma peal hoida vms. ja kaua see kõrv selline on
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMida teha kui üks kõrv on nagu miki-hiirel ja 2x suurem kui teine ja tõsine kloun näen välja? Kas aind külma peal hoida vms. ja kaua see kõrv selline on
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustnoorte poiste arvete klaarimine
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuivik Banaan Vaata postitustMu hea sõber neeger John soovitas, et kõrva peale pane basiilikuleotist, ja kuni paistetus alla pole tõmmanud, kammi oma juuksed nagu Justin Bieber.
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Korvpalliliiga NBA klubi pakkub kodutule tööd
06.01.2011 12:21
Kommenteeri | Prindi
Korvpalliliiga NBA klubi Cleveland Cavaliers on pakkunud tööd ühele Ohio kodutule mehele, kellel on suurepärane hääl.
Cavaliers võttis kodutu Ted Williamsiga ühendust ning meeskonna esindaja Tad Carperi sõnul võib Williams hakata tööle meeskonna koduareenil Quicken Loans Arenal, kirjutab Huffington Post.
Williams sai tuntuks, kui tema video sai internetis sensatsiooniks. Videos hoiab Williams käes silti, kus seisab, et ta on endise raadiotöötaja, kellel on olnud rasked ajad.
Videot mehest saab näha siit.
Küsimus: Kas Postimehes töötavad kirjaoskamatud idioodid?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKorvpalliliiga NBA klubi pakkub kodutule tööd
06.01.2011 12:21
Kommenteeri | Prindi
Korvpalliliiga NBA klubi Cleveland Cavaliers on pakkunud tööd ühele Ohio kodutule mehele, kellel on suurepärane hääl.
Cavaliers võttis kodutu Ted Williamsiga ühendust ning meeskonna esindaja Tad Carperi sõnul võib Williams hakata tööle meeskonna koduareenil Quicken Loans Arenal, kirjutab Huffington Post.
Williams sai tuntuks, kui tema video sai internetis sensatsiooniks. Videos hoiab Williams käes silti, kus seisab, et ta on endise raadiotöötaja, kellel on olnud rasked ajad.
Videot mehest saab näha siit.
Küsimus: Kas Postimehes töötavad kirjaoskamatud idioodid?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMitu kilomeetrit on Sõrve säärelt Narva?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
keegi aitaks?
Lasin täna uue id kaardi teha, millega läheb 2 nädalat aega. Aga kui ma nüüd kasutusoleva id kaardiga easyjeti lennule pileti broneerin ja vana id kaardi andmed panen kas ma saan pärast uue id kaardiga check inist läbi või saan id kaardi andmeid hiljem muuta ilma teenustasuta ( mis on sama kallis kui pilet ise ) ? Tänan
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustkeegi aitaks?
Lasin täna uue id kaardi teha, millega läheb 2 nädalat aega. Aga kui ma nüüd kasutusoleva id kaardiga easyjeti lennule pileti broneerin ja vana id kaardi andmed panen kas ma saan pärast uue id kaardiga check inist läbi või saan id kaardi andmeid hiljem muuta ilma teenustasuta ( mis on sama kallis kui pilet ise ) ? Tänan
Sellega välistad keerulise olukorra.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustMillal Luis Antonio Valencia taas väljakule saab naasta?(Teatavasti murdis ta Meistrite liiga alagrupimängus Rangersiga jalaluu.)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar