Keegi sellist saiti teab, kus saab vaadata kust su perekonnanimi on tulnud? (Iroonia hoidke endale...)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas TorresFan99 Vaata postitustKeegi sellist saiti teab, kus saab vaadata kust su perekonnanimi on tulnud? (Iroonia hoidke endale...)
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustNii, Ryanair'iga lennanud inimesed. Kuidas seal jalaruumiga on pikkadele inimestele? Kas ligi 2 m kolge saab rahus olla või istub põlved kõrvade juures?
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustNalja vend, kui lennuki tüüp on Boeing 737-800, siis on see sama, logo ei loe, et sõidad SAS, KLM või Ryanairga jne.
Markkole: hinna/kvaliteedi suhe on suht paigas ehk saad sellise ruumi, mille eest maksid (ehk on jah kitsas). Ühe rohesabalise läti lennufirma puhul tekib tihemini küsimus, et mida olen eelmises elus halvasti teinud, et pean nüüd end sinna istmevahesse suruma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKas see mitte polnud Air Baltic ja Fokker 50?Sel juhul on ju normaalne, et isegi kõhnal ja lühikesel on raske seal lennukis.
Aga üldiselt - mu mõte oli, et on suur vahe, mis värvi lennuk parajasti on.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKeegi oskab öelda kuidas nimetatakse neid trumme mida mängitakse kätega ? Kasutatakse mingites folkbändides jne. Ja kui palju selline asjandus maksta võiks ?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVSB kanalil näidatakse jalgpalli pooajal Premieri väravaid, mis lugu seal taustaks mängib ? Mingi naine laulab "ai ai ai ai aiaiia"
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustSama lugu ka nende 737 ja 757ga.
Aga üldiselt - mu mõte oli, et on suur vahe, mis värvi lennuk parajasti on.
Ei ole ju. Mis vahet on 737-800 SAS, KLM, British Airways või millegil muul? Ega siis lennuk teine pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitusthttp://www.airliners.net/aircraft-data/stats.main?id=96
Ei ole ju. Mis vahet on 737-800 SAS, KLM, British Airways või millegil muul? Ega siis lennuk teine pole?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas TorresFan99 Vaata postitustKeegi sellist saiti teab, kus saab vaadata kust su perekonnanimi on tulnud? (Iroonia hoidke endale...)Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmhmh, sest istmed on ju valatud ühes tükis koos ülejäänud kerega, eks ole. su enda lingil on kirjas "max seating at..." jne.308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar