Kuidas siin foorumis hääletust/küsitlust teha saab? Seda ma nägin kuidas valikute arvu sättida saab aga kuidas valikuid endid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustei tea mis versioonil jooksen aga kui ta mulle seda uute smailide ja kujundusega asja tahab installida siis ma saan ju silmavähi.
Kommentaar
-
kui tulnukad röövivad Janno Reiljani, siis kas nad on võimelised teda nii kõvasti raputama, et mõlemad ta silmad tsentrisse jääksid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKuidas need "tänan" ja "saada perse" asjandusi teha saab?Algselt postitas wiiner Vaata postitustTundub, et tänamise ja persesaatmise funktsionaalsus ei leidnud oma esialgsel kujul foorumlaste ühist heakskiitu. Muutsin need nupud praegu nähtamatuks ja panen nad tagasi siis, kui oleme leidnud üksmeele, milline peaks olema nuppude sõnastus ja paigutus nii, et enamik rahule jääks.
Ootan ettepanekuid.
Kommentaar
-
Olin veel esmaspäeva hommikul päris haige. Käisin arsti juures ja sain antibiotsikuuri. Pool kuuri läbi ja pool veel ees. Enesetunne on väga hea. Kas täna trenni minek oleks hea idee?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar