Kui Elioni digiTVga telekas näitab, et teemapakett on tellitud, aga e-teenindus seda ei näita, siis kuidas persest ma selle maha peaksin võtma.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKui Elioni digiTVga telekas näitab, et teemapakett on tellitud, aga e-teenindus seda ei näita, siis kuidas persest ma selle maha peaksin võtma.
Minu arust (100% kindel pole) ei saa e-teeninduses neid pakette tühistada. Pead selleks teenindusse minema.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Rein ajab paska.
Netis (e-teenindus) saab tühistada. Kui seal tühistatud ja telekas näitab et tellitud, siis kas sa reaalselt seda kanalit näed?
Üldiselt helista teenindusse ja naad teevad kaugteel korda. Sul vaja vaid restart teha hiljem. Mul on mitu korda see jama, et tahaks vaadata mängu, näitab et tellitud (tegelt pole ja pilti ei näe) ja ei lase uuesti tellida.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKeegi teist või te lähedastest sisekujundusega tegeleb?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustRein ajab paska.
Netis (e-teenindus) saab tühistada. Kui seal tühistatud ja telekas näitab et tellitud, siis kas sa reaalselt seda kanalit näed?
Üldiselt helista teenindusse ja naad teevad kaugteel korda. Sul vaja vaid restart teha hiljem. Mul on mitu korda see jama, et tahaks vaadata mängu, näitab et tellitud (tegelt pole ja pilti ei näe) ja ei lase uuesti tellida.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKuidas youtubesse upitud loole saaks maximaalselt suure pildi? Movie makeriga panin loo taustaks selle pildi, aga nii movie makeris ,kui ka youtubes tuleb pilt selline suht väike, kuigi tegemist on hiiglasliku ja hea kvaliteet- pildiga! aitäh!
Näiteks nii!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas nädal aega vana telefoni saab tagastada selle müünud firmale? Telefoni pole kasutatud ja kõik pakendid ning värgid on alles.
Oskab keegi öelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustPmst on 14 päeva aega, tootega tutvuda. Peaks saama.
Tavamüügis sellist seadust ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis sellest kuradima 5+6 reeglist on saanud? Euroopa parlament kukkus streikima, aga edasi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar