Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustnope, still running
Kommentaar
-
ütleb, et ei ole ja on vaja seadeid muuta, kuid sellele vaatamata kilod liiguvad...see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Uurin hetkel erinevate spordiasutuste andmeid ning paljudel juhtudel jääb silma selline trend, kuigi neil on oma .ee veebiaadressid olemas, siis meiliaadressiks on ikka mingi @hot.ee. Mis neil viga on?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOot mis kell laupäeval Levadia - Ajax mäng on? Kas 11.00 või 14.00 erinevates kohtades on erinevad andmed.
EJLi lehel on kirjas 11.00Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPaluks abi! arvuta järgmiste gaasihulkade ruumala normaaltingimustel
a) 1,5 mol CO( siisseealuminekaks)
b) 4 mol H (aluminekaks.)
a) 33,6 kuupdetsimeetrit
b) 89,6 kuupdetsimeetrit
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustOli, aga mõtlesin, et teravam variant pakub rohkem huvi.
Alates küsimärgist kellaosuti liikumise suunas on 0,1 ; 5 ; 10 ; 25 ; 1 ; 2,5 ; 10
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas ma olen ainukene, kelle ajusi Mozilla peale uuendust vahetpidamata mingi "plugincontainer.exe"-ga k***b ?
Kui ei ole ja keegi sellega midagi asjalikku on suutnud ette võtta siis võiks head nõu anda (peale selle, et Chrome peale üle minna).
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustma ka mõelnud, et mis kurat see on. aga vist kuidagi flashiga seotud (???). ja mälu sööb. ja Mozilla on ka ise hakanud korralikult mälu sööma, nagu thunderbirdki
Aga sealt jäi küllaltki arusaamatuks see, mis ma sellega peale peaksin hakkama. Mulle toodab see kordi rohkem kahju, kui kasu. Mozilla pidevalt hangub ära ja siis hakkab seletama, et mingi script on "unresponsive" vms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar