tänud. Saatsin käsilased juba järgi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Keegi kunagi küsis (ja ma ei mäleta, kas ka vastuse sai sellele), kes mõtleb neid TV6'e reklaamtekste välja. Ma muidugi arvasin, et eks see Kalev (Kruus) ise ole, kuid tegelikkuses on selle venna nimi hoopis Kristo Kaas.
Nende toredate tekstide tarvis on isegi üks Facebooki leht tehtud.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustSamsung Galaxy 550 plussid ja miinused ??
Leidsin üles. Seal iseloomustatakse sead kui paranormaalset diili. Umbe aeglane, ekraanitundlikus pask, ekraanivärvilahendus saast jne. Ühesõnaga halb. Sama raha eest, alla 200 EUR on parim diil LG Optimus one(P500). Kiidetakse.
Kommentaar
-
Aeglane protsessor on miinus.That's for sure.Näppisin mitte väga palju aega tagasi ühte ning see jäi kohe silma."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusthttp://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=304900&cc=5739
Mida erinevad värvid heat mapil tähistavad? Ma ei leia legendi kusagilt...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Tehke mulle selgeks, miks mul Youtube' i videotes pilt ei jookse ? Mul on flash playeri kõige uuem versioon ja mingeid blokeeringuid ega midagi pole(kuigi vähemalt iExplorer väidab vastupidist.) Jama on Mozilla, Opera kui ka IE-ga.. Samas ma näen videot, kui see on teisele saidile postitatud, nt soccernetis. Pmst ainult youtubes ei saa vaadata. Ette tänades
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustKas keegi teab, kust netist saaks seda sarja, mis kungagi Kalev spordi peal oli "Dream Team" saaks, ise ei leia :S
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar