Algselt postitas Markko
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPalju kaalub lihas pekist rohkem? Mitu korda siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPalju kaalub lihas pekist rohkem? Mitu korda siis?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKumb on raskem, kas kilo rauda või kilo vatti?
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustkus Tallinnas liivakelli müüakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKumb on raskem, kas kilo rauda või kilo vatti?
Kommentaar
-
võid usaldada, aga minuteada ei saa selles bussis sõita Pärnu linna bussipiletiga... mingi keiss seal on/oli, aga kui kusagilt piletit ostad (kunagi oli bussis telavoi-inimene olemas, kes pileteid müüs), siis saad rahumeeli küsida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
not sure - kui pilet on ostetud Sindi-liinile ja maksab vähem kui Pärnu linnaliini pilet, siis on õige
aastast 2009 sõidugraafik http://atkomtg.cma.ee/index.php?lang=est&main_id=59 - pole sisse vaadanud, aga eeldan, et on sama, sest nr40 on sõitnud põhimõtteliselt sünnist saati ühel ja samal ajalsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustOleks vaja teada saada Pärnu-Paikuse bussiliini nr. 40 graafikut. Kas mõni kohalik tegelinski oskaks öelda, kas seda 2004. aastast pärit graafikut tasub usaldada?
http://www.bussipark.ee/index.php?s=1&g=1&var=0&bj=40
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar