Kas koolides algas kevadvaheaeg?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
möödunud nädalal oli tallinna tv's selline saade nagu "kuum ja terav" - seal oli teemaks hiina-köök - kas keegi suudaks selle video tekitada?
ebaterve huumori teema oli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmöödunud nädalal oli tallinna tv's selline saade nagu "kuum ja terav" - seal oli teemaks hiina-köök - kas keegi suudaks selle video tekitada?
ebaterve huumori teema oli.
Kommentaar
-
kahjuks mitte. tegevus toimus mingis väikeses köögis kuhu vaevu kaks inimest mahtus. võib olla järgmine osa peaks olema.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmöödunud nädalal oli tallinna tv's selline saade nagu "kuum ja terav" - seal oli teemaks hiina-köök - kas keegi suudaks selle video tekitada?
ebaterve huumori teema oli.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Miks A Le Coq Arena põhjapoolne tribüün kannab nime Lõunatribüün, ja lõunapoolne Põhjatribüüni nime, sama ka ida ja läänega? Küsimus ajendatud piletilevist leitavast staadioniplaanist.
http://img101.imageshack.us/i/alecoq2.jpg/
http://img862.imageshack.us/i/alecoq.jpg/Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
2004 a bmw 316i ja business radio, ehk bmw oma audiosüsteem on sees.
Kas pean tõesti kogu business radio ära laskma lammutada ja klassikalise raadio sisse panema, et ta mul mp3 faile mängiks?
Panin paar lugu CD-R plaadile aga teine ei mänginud. Kas asi on äkki plaadis või siis failis(näiteks peaks muutma mp3 faili WMAks vms?)
Ütlen veel, et AUX ja USB puuduvad. Mida teha?
Abi oleks rohkem kui vaja!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar