Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
njah, ei oska muud soovitada, kui et supermarketitesse sattudes vaata ka prismade-selverite-rimide muusikavalik läbi. ehk on mõni Fix'i kogumik sinna veel jäänud...
Probleem selles et mul pole õrna aimugi Tallinnast ning oleks vaja saada Bussijaamast Baltijaama, jalgrattaga. Oskab keegi mingi kaardi üles lasta vms. aadressid oleks ka kasulikud. Ma ei suutnud Balti jaama kodukalt üles leida aadressi :S. Kuskilt leidsin et Balti jaam asub vist Koplis ja Bussijaam Tartu mnt.-l ja Tramm nr 2 sõidab nende vahet vms. Tramm nr.2 liinikaart oleks ka päris hea.
Ärge siis naerma hakake . Maapoisil on lihtsalt suurlinna asja natuke
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
...aga olgu siis veel seekord: Mis laul kõlas eile staadionil, kui Sevilla karika kätte sai? Ja ma ei pea silmas seda eminemi vms, mis enne seda mängis?
Pole teist ikka miskit abi. Chelsea Dagger by The Fratellis on loo nimi, selgub peale pikki otsinguid. dararam dararam. Universaalne vutihümn in the making, ütleb wiki.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Probleem selles et mul pole õrna aimugi Tallinnast ning oleks vaja saada Bussijaamast Baltijaama, jalgrattaga. Oskab keegi mingi kaardi üles lasta vms. aadressid oleks ka kasulikud. Ma ei suutnud Balti jaama kodukalt üles leida aadressi :S. Kuskilt leidsin et Balti jaam asub vist Koplis ja Bussijaam Tartu mnt.-l ja Tramm nr 2 sõidab nende vahet vms. Tramm nr.2 liinikaart oleks ka päris hea.
Ärge siis naerma hakake . Maapoisil on lihtsalt suurlinna asja natuke
kuhu saaks minna vaatama cl finaali? pole väga pubi inimene muidu. nimetad,buldogid ja hiiud on nagunii ülerahvastatud. niiet pakkuge mõnd sellist kohta kust saaks vaadata aga ei ole väga täis.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Tõmba modem välja. Tee disconnect. Või ava cmd kirjuta sinna "'ipconfig /release" ja siis "ipconfig /renew". Muidugi kui sul on staatiline ip (püsiv) siis seda muuta ei saagi.
Kommentaar