Miks ei ole tehtud teemat Aivar Pohlak fotopoes?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Juanito Vaata postitustHead, eelmisel suvel tellisin 12 jalkavormi, kätte saamiseks läks 2 nädalat, mul tekkis probleem enda koduaaddressiga(täppe ei saanud panna ja kui majanumbril oli täht, siis seda ei saanud algul pantud), kuid saatsin meili ja sain asjad korda. Tuuakse koju ära, ülelaskmist ei toimund Ma tegin näiteks unetist endale debeetkaardi, mitte ei hakanud kuskilt või kelleltki krediitkaarti sebimaFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes tegeleb auto keretöödega (paar haamrilööki ja vb ka värvimistööd või vähemalt ettevalmistus)?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes tegeleb auto keretöödega (paar haamrilööki ja vb ka värvimistööd või vähemalt ettevalmistus)?
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKrt kes siis Nek'i ei tea?!
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKas tlnas 30 päeva õpilase ID piletiga saab sõita ka ekspressbussides?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas ma saan sellisest asjast lahti, et FF iga suvalist linki Skype'i numbrina ei tahaks käsitleda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustTean. Aga äkki lisad enda Asukoha ka, vaevalt,et Põlvasse tahad tulla.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkui soojad ilmad on maikuu keskel kirde-prantsusmaal, täpsemalt strasbourgis??
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustSa ilmateadet oled uurinud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar