Algselt postitas marconius
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustMillal toimub sellel aastal karikafinaal?
Kas keegi suudab lingiga viidata?
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustSa ilmateadet oled uurinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustei, kuna ei leidnud piisavalt täpset ja usaldusväärset portaali, sestap tahtsin teada et ehk on mõni inimene samal ajal sama kohta külastanud ja teab öelda. teinekord peaks vist panema juurde suurde sildi: PS! Türapead, ärge vastake...
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustei, kuna ei leidnud piisavalt täpset ja usaldusväärset portaali, sestap tahtsin teada et ehk on mõni inimene samal ajal sama kohta külastanud ja teab öelda. teinekord peaks vist panema juurde suurde sildi: PS! Türapead, ärge vastake...
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustei, kuna ei leidnud piisavalt täpset ja usaldusväärset portaali, sestap tahtsin teada et ehk on mõni inimene samal ajal sama kohta külastanud ja teab öelda. teinekord peaks vist panema juurde suurde sildi: PS! Türapead, ärge vastake...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustÜhesõnaga ilmateadet ei usalda aga mingit lambimeest foormuist usaldad? Nojah.. omad valikud.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustÜhesõnaga ilmateadet ei usalda aga mingit lambimeest foormuist usaldad? Nojah.. omad valikud.
Kommentaar
-
Mina jällegi ütleksin, et ka nii palju ette arvestades usaldaksin ilmateadet. Ütleme, et keegi pakub omast kogemusest mingi suvalise numbri aga siis tuleb mingi külmalaine? Sel juhul on see ju mõttetu - aastad pole vennad. Mina usaldaksin ilmateadet rohkem. Igal juhul on selge, et mai keskpaigas on seal selline temperatuuri mida meie siin suviseks nimetame.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustGEEZUS, point on see et ilmateada ei näita poolteist kuud ette ilma ja ma lihtsalt tahan teada kas mõni foorumlane (ei pea olema just kasutaja "lambimees" nagu sina välja pakkusid, vaid võib olla ka mõni teine) on äkki kursis, et kui soe ilm seal on sellisel ajahetkel
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas see jalgrattatee, mis läheb kuskilt Haabersti ringi kandist Tabasallu ja mille ehitamisega eelmine aasta alustati ka valmis sai?Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar