Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKeegi viitsib netopalga arvutamise skeemi kirja panna? Et täpselt mitu protsenti mingit maksu maha läheb. Ütleme, et bruto on 900€. Kurat, kas see töötuskindlustusmaks on 1,4 või 2,8?
Ma tänan väga.
Töötuskindlustus on 2,8% töötajale ja 1,4% tööandjale.
Kommentaar
-
Kas elektriboilerit on mõtekas 2-3 päevaks välja lülitada?
Pean silmas seda, et kas selle paari päevaga hoiab rohkem elektrit kokku kui hiljem vee soojendamine toatempertuurilt soojaks?
Keeruliselt sõnastatud, aga loodetavasti saite ikka aru mida mõtlen.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas elektriboilerit on mõtekas 2-3 päevaks välja lülitada?
Pean silmas seda, et kas selle paari päevaga hoiab rohkem elektrit kokku kui hiljem vee soojendamine toatempertuurilt soojaks?
Keeruliselt sõnastatud, aga loodetavasti saite ikka aru mida mõtlen.
Teoreetiliselt võiks ju väljalülitamisel kokkuhoid mingil määral olla, sest 70-kraadine vesi jahtub ilmselt kiiremini kui 40-kraadine. Seega võiks pidevalt 70 kraadi juures hoidmine olla energiakulukam kui ühe korra üles soojendamine.
Paar aastat tagasi sai üks 120 l elektriboiler ostetud ning minu mäletamist mööda oli ta päevane energiakulu vee maksimumtemperatuuril hoidmiseks (ilma sooja vett kulutamata, eksole) paberite järgi umbes 5 krooni ehk umbes 3 kWh.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustPaar aastat tagasi sai üks 120 l elektriboiler ostetud ning minu mäletamist mööda oli ta päevane energiakulu vee maksimumtemperatuuril hoidmiseks (ilma sooja vett kulutamata, eksole) paberite järgi umbes 5 krooni ehk umbes 3 kWh.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Mul on Electroluxi 75 liitrine ja kütteaeg on 3 tundi.
Kasulikum on tõesti ta vist välja lülitada.
Üks rumal küsimus veel. Bolieri peal on nupp 1/1 või 1/2 POWER. Mida kuradit sellega teha saab ja milleks see kasulik on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMul on Electroluxi 75 liitrine ja kütteaeg on 3 tundi.
Kasulikum on tõesti ta vist välja lülitada.
Üks rumal küsimus veel. Bolieri peal on nupp 1/1 või 1/2 POWER. Mida kuradit sellega teha saab ja milleks see kasulik on?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustTelefon kammib, ehk siis sõnumid teistelt inimestelt jõuavad minuni mingi pika delay-ga, ehk kui mulle saadeti sõnum kella 13 paiku siis minuni jõuab see kell 17, kas on tegemist operaatori või telefoni veaga ? Enne on ka säärast kammi juhtunud, et siis pigem telefon ?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustNii,plaan oleks homme grillima hakata,aga eelmine grill andis otsad.Samas on rahaga kitsas käes ja küsimus oleks ,et kust ja mis hinnaga ma võiks saada kõige odavama grilli.Midagi mis ajab asja ära,aga kindlasti mitte need 1 kordsed grillid.Aitähh.
Kui see ei sobi, siis ma olen ka ämbris grillinud.
Ja kui see ka ei sobi, siis vt säästumarketist vms..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustTelefon kammib, ehk siis sõnumid teistelt inimestelt jõuavad minuni mingi pika delay-ga, ehk kui mulle saadeti sõnum kella 13 paiku siis minuni jõuab see kell 17, kas on tegemist operaatori või telefoni veaga ? Enne on ka säärast kammi juhtunud, et siis pigem telefon ?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar