Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
The Simpsons - Burns' Heir
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustNonii, otsige juutuubist üles see koht, kus lisa simpson eestis mainib?
It got me thinking a bit about the other times I have seen Estonia depicted in foreign media. Amazingly it was fairly often.
For instance. There is a recurring character on the Simpsons simply referred to as The Estonian Midget. He is hired to impersonate Lisa Simpson and via due diligence he shadows her for several weeks to get her character right. Lisa, who is surely a New Yorker reader, is thrilled. “That midget taught me a lot about his native Estonia,” she says.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitustmis on selle filmi nimi kus tulevad igasugused koletised maa alt ja söövad inimesi ? 5 osa oli kui ma ei eksi .
Kommentaar
-
Kõne ajal läheb telefoni ekraan lukku. Kui tahan kõne lõpetada, siis pean:
1) Vajutama nuppu, et ekraani aktiivseks teha
2) Slaidima üle ekraani, et lukk maha võtta
3) Vajutama END nuppu, et kõne lõppeks
Kuna olen kogu elu 1 liigutusega saanud kõne lõpetada, siis tundub üsna vastuvõetamatatu see shit. Telefoniks Samsung i5800. Et mis ma valesti teen või kuidas oleks loogiline kõne mugavalt lõpetada?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKõne ajal läheb telefoni ekraan lukku. Kui tahan kõne lõpetada, siis pean:
1) Vajutama nuppu, et ekraani aktiivseks teha
2) Slaidima üle ekraani, et lukk maha võtta
3) Vajutama END nuppu, et kõne lõppeks
Kuna olen kogu elu 1 liigutusega saanud kõne lõpetada, siis tundub üsna vastuvõetamatatu see shit. Telefoniks Samsung i5800. Et mis ma valesti teen või kuidas oleks loogiline kõne mugavalt lõpetada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitustmis on selle filmi nimi kus tulevad igasugused koletised maa alt ja söövad inimesi ? 5 osa oli kui ma ei eksi .
Naah, Jasper jesper ja joonatan..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustmida kasulikku teha veel enne esmaspäevast kirjandit?
Ma soovitan kirjutada mõned mõtted paberile kirja visata (1-3 lauset, mingi mõte või teema millest kirjandis terve lõigu kirjutad. Näiteks: Kas eestlane on primitiivne. Kivirähk oma romaanis "Rehepapp" kujutles eestlaseid küllaltki primitiivsete inimestena, kes pärast seda, kui oma silmarõõmu oli k**pinud, peremehle peksa andnud ja seepi söönud, enam muud teha ei osanudki, kuna kõik tema unistused olid juba teostatud).
Kui Sa pole just ülim grammatika guru, siis võiksid üle vaadata vead, mida ise sagedamini kipud tegema.
Paar head (kõrge punktisumma) saanud kirjandit võiksid enne läbi lugeda.
Kui mõne raamatu sisu, mida saaks kirjandis kasutada, on juba ununenud, siis võid nende sisukokkuvõtteid lugeda.
Ei teeks ka paha, kui Sul oleks mõned tsitaadid peas (millega näiteks sissejuhatust alustada).
Edu kirjandil !
Kommentaar
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustmida kasulikku teha veel enne esmaspäevast kirjandit?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHei, kuidas dailymotioni videosi foorumis saab postitada?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar