Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKas murukorkidega kunstil on väga vale? Rääkige miinustest.
Ise sai ka kunagi nendega kunstikal mängitud ja tavalise ilmaga, väga vahet ei olnud. (Seda küll lihtsa harrastajana)
Kommentaar
-
Mul hakkab selg odavalt valutama kui murupuutsaga mängin. Praegu mängin kunstil viisutaoliste adidega ja seljavalude üle kurta ei saa ja ka haarduvus on täiesti normaalne, vähemalt selliste ilmadega. Vihmaste ilmadega ja libedal väljakul pole proovinud.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustMul hakkab selg odavalt valutama kui murupuutsaga mängin. Praegu mängin kunstil viisutaoliste adidega ja seljavalude üle kurta ei saa ja ka haarduvus on täiesti normaalne, vähemalt selliste ilmadega. Vihmaste ilmadega ja libedal väljakul pole proovinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustMul hakkab selg odavalt valutama kui murupuutsaga mängin. Praegu mängin kunstil viisutaoliste adidega ja seljavalude üle kurta ei saa ja ka haarduvus on täiesti normaalne, vähemalt selliste ilmadega. Vihmaste ilmadega ja libedal väljakul pole proovinud.Algselt postitas Teiresias Vaata postitustMa ei ole küll doktorikraadiga, kuid ma leian, et kui sul sul hakkab viisutaoliste adidega selg odavalt valutamasiis proovi osta veidi kallimad putsad, ehk valutab siis natuke kallimalt...Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustseaded--> muuda profiili --> Erivalikuline tiitelHow does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Putsade teema kohta niipalju, et.. oleneb ilmselgelt väljakust. Rootsi superkunstmurude peal mängitaksegi murukatega, Eestis on enamasti selline tegevus taunitav. Väljaarvatud väljakutel, mis meenutavad pigem uisuväljakut - Tartu oma näiteks. Enamus siinseid enammängitavaid kunstmuruväljakuid on väga sitad ja neil tuleb mängida võimalikult vähe põrutavate putsadega(sportland, wismari jne jne)“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Kuidas oleks kõige kasulikum välismaalt saadetud tšekki sularahaks ümber vahetada?
Eesti pangad tahavad jubedaid teenustasusid On üldse mingeid alternatiive?
SW sa oskad vastata või keegi teine targem inimene?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar