Kust ma tean mis generatsiooni iPod touch mul on? Kaamerat sellel pole ja 8GB-ne on..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKust ma tean mis generatsiooni iPod touch mul on? Kaamerat sellel pole ja 8GB-ne on..armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKust ma tean mis generatsiooni iPod touch mul on? Kaamerat sellel pole ja 8GB-ne on..
Kommentaar
-
Torino Juventus – Vana Daami renoveerimine 158 5
Mis fenomeniga juventusejutt nii palju hääletajaid sai?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKas Tallinki kodulehel ühe otsa laevapiletit broneerides on peale seda kohustus kohe ka pangaülekanne teha?
100% kindel poleСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Seoses sellega veel...Osad inimesed on ristitud ja leeritatud. Kus see informatsioon kirjas on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas Ristimist on kuidagi võimalik mingi tseremooniaga niiöelda tagasi võtta? Et kui inimene on kunagi ristitud, siis teeb läbi mingid rituaalid ja on sellest vaba?
Seoses sellega veel...Osad inimesed on ristitud ja leeritatud. Kus see informatsioon kirjas on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKirikuraamatust.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustIgal kirikul on oma kirikuraamat, kuhu tuleb sellekohane sissekanne? Kas see on digitaalsel kujul ka olemas ja kättesaadav? Kas inimene saab siis ainult selles kindlas kirikus tõestada, et on ristitud ja leeritatud?
Mäletan kui 90 ndatel tuli EV uuesti, siis ema käis kirikust mingit paberit toomas, et ta vanemad olid ikka EW kodanikud (või midagi sellist) ja meil on õigus kodakondsusele.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar