Mis progrega saab teha videot nö. arvuti sees, et näitab seal seda arvutiekraani (ei tea kas saite aru ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas sherf Vaata postitustMis progrega saab teha videot nö. arvuti sees, et näitab seal seda arvutiekraani (ei tea kas saite aru ?Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOsad inimesed on ristitud ja leeritatud. Kus see informatsioon kirjas on?
Kirikuraamatud
Meetrikaraamatud on registrid, mis sisaldavad kronoloogilises järjekorras sündide, abiellumiste ja surmajuhtumite sissekandeid. Sünnimeetrikais on märgitud lapse sünni ja ristimise aeg, vanemate elukoht (mõis ja majapidamine), lapse nimi, vanemate nimed koos seisuse ja ametiga ning vaderite nimed. Abielumeetrikasse on sisse kantud laulatuse kuupäev, peigmehe ja pruudi nimed, elukohad, vanused ja abiellujate vanemate nimed. Surmameetrikasse on kirjutatud surma ja matuse aeg, lahkunu viimane elukoht, nimi, seisus või amet, sünnikoht, vanus, sugu, perekonnaseis ja surma põhjusGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustTorino Juventus – Vana Daami renoveerimine 158 5
Mis fenomeniga juventusejutt nii palju hääletajaid sai?
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitustMSN-i pole arvuti lasknud sisse logida juba nädal vähemalt, alates veerand tundi tagasi ei lase isegi enam ebuddy-st sisse logida. Milles keeks?
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitustMSN-i pole arvuti lasknud sisse logida juba nädal vähemalt, alates veerand tundi tagasi ei lase isegi enam ebuddy-st sisse logida. Milles keeks?
Kommentaar
-
Mida tähendab väide, et a la ManU sõlmis Nikega 100 miljoni dollarilise varustustehingu. Kas
1) Manku plekib Nikele kraami eest 100 milli? (seda ma ei usu)
2) Nike annab Mankule 100 milli väärtuses kraami? (tundub loogiline)
3) Nike annab Mankule kraami ja maksab 100 milli ka peale? (tundub ebaloogiline)
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMida tähendab väide, et a la ManU sõlmis Nikega 100 miljoni dollarilise varustustehingu. Kas
1) Manku plekib Nikele kraami eest 100 milli? (seda ma ei usu)
2) Nike annab Mankule 100 milli väärtuses kraami? (tundub loogiline)
3) Nike annab Mankule kraami ja maksab 100 milli ka peale? (tundub ebaloogiline)
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMul on küüs sisse kasvanud, ise viilisin ääre ära - enam sisse ei kasva, aga mäda on veel sees. Kuskohas (mis arst) selle koha mul puhtaks võiks teha?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar