soccerneti v EJL kaudu tuli Baltmani uudiskiri ag ma kustutasin selle kogemata enne lugemist ära. mis on kirja sisu ????? help please. Calva@windowslive.com saatke keegi se kiri
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustsoccerneti v EJL kaudu tuli Baltmani uudiskiri ag ma kustutasin selle kogemata enne lugemist ära. mis on kirja sisu ????? help please. Calva@windowslive.com saatke keegi se kiri
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustOtsin laulu, mille ainuke fraas, mida ma mäletan on "I see you dancing" või siis "I wanna see you dancing". Tugeva briti aktsendiga. Eurospordi pealt reklaamib naiste MMi ja see laul mängib taustaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustjajah . aga kuidas praegu leviga on ? Ja olen kuulnud, et vanasti nad panid ka arvele lampi juurde . Kuidas praegu sellega lood on ?
ja arveid soovitan olenemata operaatorist alati kriitiliselt silmata. kõige turvalisem lahendus on muidugi fikseeritud summaga leping.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Olin Tele2 klient mingi 7-8 aastat. Talvel kolisin Elisasse, tagantjärgi tarkusena võin öelda, et see oli viga.
Levi oli Tele2 küll parem kui Elisal.
Kui pead simas M-internetti, siis on see pask mõlemal.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAndke mulle häid ideid lühianimatsiooniks. Mingi 30 sekundiliseks umbes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar