Miks beershake odav on ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
mure fotoka mälukaardiga.
Võtsin kaardi fotokast välja ja panin läpakasse, kopeerisin pildid sinna. käisin korra ära ja tuttav oli arvuti ekraani kinni pannud.
arvuti läks automaatselt sliibi peale. Arvutit uuesti käivitades ei tundnud ta ära, mis kaart sees on. ning kui ma hakkasin seda fotokasse panema, ütleb, et kasutamiseks, pead selle ära formatima.
kas on mingi võimalus, et ma saan oma pildid ja videod sellelt kaardilt kätte, või ma pean selle formati ära tegema?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustTuvastada laul:
Niipalju tean,et refräänis või keskel on pidevalt Oi-oi-oi-oi-oi. Rohkem kahjuks ei meenu, suht kiire tempoga lugu.
Mees laulab(vist) Võib vabalt olla mingi klubihitt.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÕu, superstaarifännitarid (loe: Iceman), kes oli see neiu, kes laulis selles ühislaulus alguskollektiivis ja tal olid pikad jalad ja lilleline kleit?
Kommentaar
-
Algselt postitas Raoy Vaata postitustEra - The Mass oli koos Eesti keelse subiga. Mitte tõlkega vaid nii kuidas kõlades tundub. Leiab keegi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustmis kuradi numbrid hakkavad 3-ga?
E: mitte +372 vaid sealt edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustmis kuradi numbrid hakkavad 3-ga?
E: mitte +372 vaid sealt edasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar