subclub.eu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitustSain siis sellisele telefonile käpad külge nagu HTC Touch Dual. Pole varem sellise isendi ligiduses olnud ja ei oska midagi sellega peale hakata. Ühendan USB arvutile ja telefonile taha ja mitte midagi ei juhtu, ei arvutis ega telefonis. Ehk keegi jagab juhiseid?
mingit cd-d polnud kaasas?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmõni telefon tahab ka tarkvara installimist
mingit cd-d polnud kaasas?Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitustei tulnud cd'd kaasa sellega. mul on täitsa mõistus kokku jooksnud, olen installinud mingeid windows mobile device ja activesynce ja mitte kui midagi ei funka ja no lihtsalt ei leia telo ja arvuti üksteist.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustmille järgi ma vaatan, kas alus on tugev või nõrk?
mille järgi ma vaatan, kas hape on tugev või nõrk?
APPI!!!
ja tugev hape peaks vees täielikult dissotsieeruma
nõrk hape ei lahustu täielikult
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustmiks soccernet.ee-l eesti koondiste mängijate pildid niiiii vanad on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustVaatan siin telkust U(under)21 mängu Ukraina-Inglismaa,aga mängivad 22,23 aastased...aru maeisaa??
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustmille järgi ma vaatan, kas alus on tugev või nõrk?
mille järgi ma vaatan, kas hape on tugev või nõrk?
APPI!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustöelge veel neid cherry.ee sarnaseid lehekülgi, neid küll ja veel aga nimed ei meenu.... üks oli miskine .. naah, mai tea siiski---
delfil oli vist mingi citylife ka veel vms308
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustSoovitage telefoni. Telefon peaks suht lihtne olema, sest kasutatakse ainult helistamiseks.
Tolmukindel peaks ka telefon olemaDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar