Tallinna kesklinnas on üks tore pannkoogirestoran või niisama restoran sellise huvitava nimega...mitte karburaator aga mingi autojupp oli.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustMa just hakkasin positama sama, mis Miko, aga noh, ta jõudis ette. Ühesõnaga, Beaf, sa oled idioot.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustKuradi kurat. Kas te olete pimedad? teema ongi tehtud rumalatele küsimustele.
Ma ei näe kus sa siin Biif neid rumalaid küsimusi viimaste postituste hulgas näed?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustViimane küsimus siin teemas oli: "Kas Beaf on geenius või hull?"
Ma ei näe kus sa siin Biif neid rumalaid küsimusi viimaste postituste hulgas näed?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitust"Kui vihmametsast saagida kõik puud, peale ühe, kas puu nimetus oleks siis vihma puu?" See ei ole piisavalt rumal küsimus sinule?
See vihmametsa staff oli juba suhteliselt kaugel postitustes.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustÄkki te kõik olete ikkagi kadedad mu kobeda välimuse peale? Ma arvan küll. Pedekad!
naera pooleks
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustIRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWW
naera pooleks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar