John Surtees
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustNoh kunstmuru jalgpallurid. Eile sai mängitud ja keset mängu hakkas alaselg valutama. Peale mängu valutas edasi, hommikul ja õhtul sai geeliga selga määritud aga noh, ikka on ilgelt valus istuda, kõndida. Kellegil on kogemusi selles valdkonnas, või on ainuke lahendus traumapunkt ja loota arstidele?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMul hetkel sama jama. Määri omale igast paska peale palju jaksad, kuid (vähemalt minu puhul) need ei aita. Mine kondiväänaja juurde ja saad asja korda - raudpolt!
Aga jah mängin ikka kunstiomadega. Varem pole seda jama tekkinud, 10 aastat enamuses kunstmurul annab tunda.
Kommentaar
-
oh issand, mul prg sama jama - alaselg räigelt valus spordi tõttu ja isegi nii valus, et normaalselt kõndida ja liigutada ei saa... seda kinnitan ka, et kõik geelid ja välispidised määrded on puhas pask ja raharaisk, hetkel tuttav apteeker andis mingeid kapsleid ja pipraplaastreid seljale, ehk mõjub.... aga teised on jällegi ka soovitanud massööri poole pöörduda... siinkohal ka küss, kus asub pärnus hea ja odav (okei, kuna selg on tõesti valus ja peasi, et korda saaks, siis odavus ei ole vast faktor) massöör?
Kommentaar
-
Minu soovitus: ärge pipardage ega laske masööril mudida - raharaiskamine. Pigem minge kondiväänaja juurde. Vb plekib rohekm, kuid ka kasu on rohkem. Mu olen kaks korda katki läinud ja pärast esimest seanssi on juba selg mängukorras (nagu samal päeval veidi kerge koormusega jooksu ja venitust ning teine päev juba tavaline mängimine. Valu pole, kuidigaks juhuks soovitan venitada!)
Tavaliselt kondiväänaja juures essa korraga tegi mul korda teine kord kontrollis! Väga viis üülirahul, soovitan!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustoh issand, mul prg sama jama - alaselg räigelt valus spordi tõttu ja isegi nii valus, et normaalselt kõndida ja liigutada ei saa... seda kinnitan ka, et kõik geelid ja välispidised määrded on puhas pask ja raharaisk, hetkel tuttav apteeker andis mingeid kapsleid ja pipraplaastreid seljale, ehk mõjub.... aga teised on jällegi ka soovitanud massööri poole pöörduda... siinkohal ka küss, kus asub pärnus hea ja odav (okei, kuna selg on tõesti valus ja peasi, et korda saaks, siis odavus ei ole vast faktor) massöör?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkondiväänaja? hmm.. mis ta ametinimetus on ja kust sellist selli üldse leida võiks?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKas tõesti mängitase juulikuus ML-i ka pühapäeval?
Kommentaar
-
nii, lugu selline, et peale uue firefoxi tõmbamist on mul google search seal akna ülal paremal inglise keelne. muidu oli alati eestikeelne, kuid nüüd kui ma otsin midagi, siis pean alati uuesti manuaalselt valima, et näita mulle tulemusi aint eesti faking lehtedelt.... GOOGLE Y U NO W/ ESTONIAN LANGUAGE???
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar