Algselt postitas Meintz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustÖelge kuidas saab Tallinna bussijaamast kõige lihtsamini A Le qop arenale või selle lähedusse ühistranspordga.Ise pole eriti Tallinna bussi ja trolli liinidega kursis
Kokkuhoitud trammipileti eest võid omale ühe limonaadi osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martinho Vaata postitustIse olen alati kõndinud otse Tammsaare parki ja sealt juba paraadiga läind..Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustVõibolla ta küsib sellepärast, et tahab trenni vms minna ja vaevalt kõik treeningugrupid paraadiga sinna lähevad.FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustKuhu konkreetsesse kohta peab panema või ära võtma linnukese, et teistel kasutajatel facebookis ei oleks kirja, et ma jagan vaid osa oma profiiliinfost.
Edasi saad vast ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMuuda oma profiili->Vaata üle oma privaatsusseaded, et määrata, kes sinu profiiliinfot näevad.
Edasi saad vast ise.Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristjan? Vaata postitustKeegi oskab 6elda mis kell Concaf Gold Cupi finaal hakkab meie aja j2rgi ??
Kommentaar
-
Kust arvutile normaalset msni saada. Proovisin seda msn 2011, kuid see ei hakka korralikult tööle(installin ära, kuid msni ikka ei lase, sellega mingi jama(kui control panel-add or remove programs vaadata siis see sinna üldse ei ilmu). Ehk siis konkreetset korraliku linki mis töötaks ka. Windos XP pro siis endal.
Kommentaar
-
BM'ile: http://explore.live.com/windows-live-Messenger-XP
Algselt postitas piimamees Vaata postitustpühapäev on üldiselt selline puhkepäev ehk vaba aega on palju ja sellel ajal tohib ka telekat vaadata.
Algselt postitas Iceman Vaata postitustkas kuidagi saab vaadata mobiilist kui palju ma sel kuul olen rääkinud? et kui mitu eurot on mul vee kasutamata miinimumarvest?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
tele 2 kodukalt leidsin ainult kõnekaardi kohta...aga mul on kõnekaardiks nagu tele 2 ja kui helistan sinna *245# siis tuleb kohe vastu Sõnum: not found
Et mis see kood siis võiks olla tele 2 lepinguga inimestele?
E: Ok, leidsin nüüd selle koha üles, kus saab telefonist vaadata...tele 2'e internetis on kõneaja saldo koht täiesti olemas.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar