Algselt postitas Rebellion
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Jama selline,et kandsin kogemata betfairis raha austraalia rahakotti ja selleks et seal tagasi saada pean oma isikut tõestama jne, saatsin neile siis fotod oma dokumentidest(juhiluba,pass,id kaart) aga vastu tuleb kiri koguaeg,et: Thank you for the documentation you have recently forwarded to Betfair regarding our verification process. Unfortunately, the documents you have provided did not meet our requirements. Your documents are not certified. Due to the above reason(s), we still require a CERTIFIED copy of one of the following documents to complete the validation of your account:
Personal Identification – a copy of one photo ID from the following list:
• Passport (full back page, including algorithm on the bottom)
• Driving License (full card)
• National Identification Card (photographic ID required)
• Citizenship Certificate
If you currently have funds in your Australian Wallet, or wish to transfer funds in the future you will need to provide us with copies of your official documents certified by a community leader, i. e. teacher, councillor, medical practitioner, dentist, pharmacist, etc.
Ma nüüd ei saa täpselt aru mida ma siis tegema pean, kuidas ma neile ära tõestan enda ja dokumendid jne?
Ehk keegi teab mis teha või on kokku puutunud sellega?
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustKas keegi oskab õelda, kus saaks tallinnas jalgpalli käiia mängimas kuskil staadionil, ilma kuhugi regamata ja tasuta ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustNõmmel endise Hiiu PK kunstmuru statal. Täiesti tasuta, roni üle aia ja mängi. Väljak on umbes 20x40 vms, väljak on päris tihti hõivatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustKas keegi oskab õelda, kus saaks tallinnas jalgpalli käiia mängimas kuskil staadionil, ilma kuhugi regamata ja tasuta ?
Laupäeviti kell 12 on kinni. Muidu käib seal väga vähe inimesi mängimas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
Oskab keegi öelda kas kuskil Tallinnas müüakse paysafe card'i , või mingit muud jublakat, mis töötab sama põhimõttega? Ehk mingid pre-paid credit cardid ?
Kommentaar
-
SEBil on muidu virtuaalne tiit kaart... aga see vist pole päris see?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSEBil on muidu virtuaalne tiit kaart... aga see vist pole päris see?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitusteks ta ajaks asja ära, aga pole SEB'i klient
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustGümnaasiumis on selline asi nagu "Meediaõpe". Mis asja seal täpsemalt õpetatakse ?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustGümnaasiumis on selline asi nagu "Meediaõpe". Mis asja seal täpsemalt õpetatakse ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar