Millisest poest Tallinnas Warsteinerit saab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMiks on nii, et kui msn-is kellegiga räägin, siis lõpetan konve ja tuleb uuesti jutt, millega ta konvet alustas?
Ning samuti vahest blokib lambist inimesi.
Kommentaar
-
Kuidas FB-s "jaga oma seinal ja osaled loosimises"-kampaaniate korraldajad kontrollivad, et ma seda ka päriselt tegin? Lihtsalt "jagatud" hõiskamine pole ju piisav kinnitus ja ükshaaval kõikide Wall'e (mille saab seadetest nkn võõraste eest ära peita) nad vaevalt üle vaatavad. Mingid mehhanismid/FBi featuurid, millest tavakasutaja pole teadlik?
Kommentaar
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustEhk on keegi teadlik,mis jalgpallisõpradele väga tuntud tegelane tuleb kultuuripealinna turniirile mängjaid nö mängude alguses tervitama jne. TV6 ülekandes öeldi, et tuleb, aga ei tahetud mainida.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
On kellelgi kogemusi, kas Foorumi keskuses asuvas kodakondsus- ja migratsioonibüroos on harilikult järjekorrad arvestatavas kestus ca pool päeva (nn ARK-i fenomen) või saab ka alla tunnise ootamisega letti? Viimasest kogemusest antud asutuse eelkäijas Lastekodu tn-l on jäänud pigem see esimene mälestus.
Vaja pass välja vahetada ja mõtlen, et kas piisab kui tööpäeva lõpust tunnike näpistada ja poole 5-ks sappa minna (avatud on see kella 18-ni).
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustOn kellelgi kogemusi, kas Foorumi keskuses asuvas kodakondsus- ja migratsioonibüroos on harilikult järjekorrad arvestatavas kestus ca pool päeva (nn ARK-i fenomen) või saab ka alla tunnise ootamisega letti? Viimasest kogemusest antud asutuse eelkäijas Lastekodu tn-l on jäänud pigem see esimene mälestus.
Vaja pass välja vahetada ja mõtlen, et kas piisab kui tööpäeva lõpust tunnike näpistada ja poole 5-ks sappa minna (avatud on see kella 18-ni).
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustKas keegi oskab viidata soccernetis kunagi elutsenud teemale, kus Nigeeria vm petukirja ohvrile tüssu tehti?
KMA kontoris olen aga nii Lastekodus kui ka Foorumis sattunud ilmselt headele päevadele, sest mõlemad korrad olen saanud kiiresti hakkama.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustKust leiaks lisainfot Meeste 2011a. Eurobasketi lisavalikturniiri kohta? Netist midagi korraliku pole leidnud.
alles augustis toimuva turniiri kohta midagi veel täpsemat hetkel leida on vist ka veidi palju tahetud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kas keegi siin foorumis on nii kunn, lennuotsingutega, et leiaks piletid juuli lõpuks Tallinnast Sydneysse alla 1000€. Võib olla ükskõik kui palju ümberistumisi ja pole vahet mis linnades, peaasi, et võimalikult odav tuleks. Vaatasin bookinghouse´i ja lastminute.comi natuke, aga seal suht ulmehinnad...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar