Siiber läheb ikka siis kinni, kui ahi on ära köetud, sedamoodi jääb soe sisse. Kütmise pealt kinni pannes hakkab tossu ja vingu sisse ajama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMillal peab siibri avama ja millal sulgema?
1. Kütad kuni leek kustub ja paned siibri kinni- Toa kütmine
2. Kütad ja ei panegi siibrit kinni- Välisõhu kütmine
3. Kütad ja hoiad terve aja siibri kinni- Enesetapp
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTeemaks asjud/puuküttega pliidid ja siiber
Miks on osadel ahjudel 1 siiber ja osadel mitu. Millal peab siibri avama ja millal sulgema?
Kommentaar
-
Algselt postitas priitval Vaata postitustKas ajavahemikul 22 juuli - 5 august Hispaanias jalka mänge ka on ? Näiteks Real mängib kellegagi või barcelona ?
Tänud!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kaks küsimust-
1. Kuidas kiiruskaamerad trahvivad Eestis kiirust ületavaid kaherattalisi (neil pole ju ees numbrit ja nägu pole võimalik samuti tuvastada)?
2. Mis kuradi värdsõna on multšimine ja mis see tähendab ning kas mingit normaalsemat sõna tõesti pole?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKaks küsimust-
1. Kuidas kiiruskaamerad trahvivad Eestis kiirust ületavaid kaherattalisi (neil pole ju ees numbrit ja nägu pole võimalik samuti tuvastada)?
2. Mis kuradi värdsõna on multšimine ja mis see tähendab ning kas mingit normaalsemat sõna tõesti pole?
2. Leidsin ainult ÕS vaste ".mul'tšima <55:.mul'tšida, mul'tšin> multšiga katma"
- ja siis tekkis muidugi küsimus mis on multš - "mul'tš <20:mul'tši, .mul'tši> aiand sõnnik, turvas, kõdu, kile, paber vm mulla pinnal selle soojendamiseks, niiskuse säilitamiseks ja umbrohutõrjeks ▪. Multš+paber"
Ehk siis multšimine võiks olla mulla katmine soojendamiseks, niiskuse säilitamiseks ja umbrohutõrjeks? Aga miks öelda nii pikalt, kui saab ühe sõnagaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitust1. Ei trahvigiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar