Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustmis sul ipodide vastu on"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
http://www.euronics.ee/tootekaart/36.../NWZB152FB_CEW
Endal hetkel selline. Veits üle 2 aasta tagasi ostetud, töötab ilusti. Empekatest pole paremat näindki. 15 tundi umbes kestab aku, laeb mingi poolteist tundi. Miinuseks see, et seda jublakat ei saa kaasa, millega pistikus laadida, ise kasutan telefoni oma...
Pluss poolele veel kõrvaklapid, hea bassi ja kujuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustIgastahes, soovitage miski mõistliku hinnaga (kuni 70 euri või pisut üle) mp3 mängijat (Ipodi palun mitte pakkuda, ei soovi kohe kindlasti). Sporditegemiseks ei kasuta, küll aga jalutamisel ja reisimisel. Eelmine creative ütles täna üles. Kahju. Tänud ette.
Halb on see, et eraldi laadija tal, mis on USB otsaga, ehk siis seda peab ka kaasas vedama. Mis on tyytu.
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustKui ma sõidan Aegviidu poolt ronginga Tallinnasse, siis mis peatuses ma peaksin maha minema, et oleks kõige otsem tee Kalevi Keskstaadionile ? Tallinn, Kitseküla või Ülemiste ? Ja kus kuradi kohas see staadion üldse asub ?
Autobussijaamas maha tulla ning siis kõndida. kokku läheb umbes 25 minutit.
Vaata http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.ro...id=search&l=ee
Seal pane lähtepeatus Majaka Põik ning sihtpeatus Autobussijaam. Näed asukoha ka ära.
Kommentaar
-
Kuidas ma nüüd seletangi/küsin.
Üleval nurgas eks ole on see guugli kiirotsingumootor. Varem on see kenasti suunanud google.ee'sse aga üks päev suutsin selle kuidagi moodi ümber seadistada nii, et see viskab nüüd google.comi. Jah, neil on vahe küll täitsa olemas. Täitsa ebameeldiv on see. Eriti minusugusele suurele guuglimaagile.
Oskab keegi jagada instruktsioone, kuidas vana seis taastada?
Ja mis Hatem Trabelsist sai?
Kommentaar
-
Ühel sõbral on netipulk, aga kui ta on away, siis messengerid ja asjad disconnectivad, aga netiühendus nagu säilib. Googeldades sai sõber teada et mingid pingi hoidjad on olemas vms. Et kuna internetipulk on mõeldud "kasutamiseks" ja kui tuvastab et sa ei kasuta hetkel ühendust, siis disconnectib et seda ühenduse värki jagada neile, kes seda ka kasutavad ja vajavad antud hetkel. Aidake mu sõber välja nüüd palun , ahja tal on windows 7 ja ta on süütu!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas keegi suudab mulle leida E. Sundja variandi Eesti gimnist?
Ei suuda leida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar