Kuulsin ise ka, aga tahaks veel!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas on müügil tehnikapoodides või e-poodides kõlareid, mis käivad lihtsalt supakale külge? Ehk siis arvuti muusikasüsteemil on mõlemad kõlarid läbi, kuid supakas töötab ilusti. Siiani olen leidnud ainult tavalisi kõlareid, millel on power, volume nupud peal, kuid juhtimispult on koos supakaga olemas. Firmaks on ka Logitech.
Kommentaar
-
Lõuna - Eesti rallil käidud ja mõtlesin, et teeks ka ise mõned kiiremad kurvid, aga ime näpust.
Panin Colin Mcrae rally 2005 plaadi sisse ja CD ROM lihtsalt ei loe seda ära. Üleüldse on selline probleem, et ROM ei loe osasid kindlaid plaate ära. WinXP plaadi,graafika driverite plaadi,Richard Burns rally plaadi(Seda ei viitsi mängida) ja veel mõned loeb ära, aga osasid mitte. Mcrae rallyl on eriti kast see,et mingi aasta tagasi läks vabalt peale ja plaat ei ole täna pole plaadil mitte ÜHTEGI kriipsu rohkem kui siis oli(tegelikult polegi sellel ühtegi kriimustust peal). Kuna osad plaadid loeb ära siis eeldan, et asi ei saa ka olla selles, et juhtmed kuidagi valesti ühendatud(?). ROM on ise mingi 2 aastat tagasi saadud niiet garantiivärki ka pole. Kas siis uus CD ROM ühe plaadi pärast?Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustSee vist ei olegi väga rumal küsimus, aga mis on naiste seitsmevõistluse Eesti rekord ? Wikipedia annab selleks numbriks 6215 aga iaaf.com Netšeporuki isiklikuks 6331.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPead ei anna, aga usun, et õige on 6215. Minu meelest võttis Netšeporuk hiljem alles Eesti kodakondsuse. Ta oli ju varem ukrainlanna.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas keegi on neid taastumist parandavaid tuubigeele söönud? Kuidas see plöga maitseb kah?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas keegi on neid taastumist parandavaid tuubigeele söönud? Kuidas see plöga maitseb kah?
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustMängu käima pannes tuleb kiri "Not compatible 3D cards detected". Tegu siis ATI Radeon 9550,sitt kaart, aga vana mäng ja eelmine aasta mängis ilusti ära. Kui panna desktop-propeties-advanced siis seal pole ka seda 3D asja enam ja ei tea kuidas tagasi ka saada.
abi?
Saaks selle 3D driveri Drives and utilities CDga tagasi, aga seda mul enam pole ja netist driver update ei aita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar