Vaevalt ta igas elemendis peale jääb. Näiteks julgen kihla vedada, et helistamiseks on Nokia parem.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitusthttp://i54.tinypic.com/zjfol1.jpg
Kuidas võiks olla 4.,5. ja kuuenda inimese nimed.
Alustades piltide lugemist ülevalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSamsung GT-S5660 Galaxy Gio
versus
Sony Ericcson XPERIA X8
versus
Nokia 5230 Navi
Kas Samsung jääb igas elemendis peale? Hind pole oluline.
Kui tahad netis käimiseks telefon, siis osta mingi lahtikäiv telefon kus klaviatuur olemas. Nokial ja samsungil täitsa sellised mudelid olemas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust4 võiks äkki olla Katy Perry, aga võib ka mitte olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustTahad tervet mängu või aint väravaid?Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitustEhk keegi teab, kust oleks võimalik saada järgnevaid mänge:
Tšiili 4 - 0 Eesti
Uruguay 3 - 0 EestiPareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
srt-fail on tavaliselt see, mis lugejatele meedlib + faili ja filmi nimisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Piltidest niipalju, et selgus, et neljas on hoopis Kate Middleton, koos originaalpildiga (http://www.redhous.com/wp-content/up...-Middleton.jpg) pakuti see ära.
Edit: Nüüdseks 6. ka õieti ära arvatud, Jared Leto see on ning koos originaaliga pakuti ära ka Cameron Diaz, kes oli pildil number 5.Hala Madrid !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar