Ei ma ei mõtle sõnana savi.Ma mõtlen et jalgpallur Xavi Hernandez kirjutatakse kuidagi nii Savi Hernandez
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
eijah, samamoodi olen ka mina prg raske sülearvutivaliku ees, ning 2 asja, mis olen selgeks saanud soovituste ja enda info põhjal: hp on tõepoolest sitt, eriti need pavilionid ja need plastkorpustega junnid, akud ka kuluvad kiiremini kui kodutul inimesel ketsid ning üleüldse on kõigil tutvusringkonna hp-inimestel olnd läpsiga 1 suur rist ja viletsus. see-eest dell on jah soovitatud siit-sealt ning ka lenovot, kuid "patsiga sellide" käest olen kuulnud samuti eespool nenditud fakit, et need vanemad IMB aegade mudelid on töökindlamad ja paremad. ise pmts kaalungi prg lenovo või delli vahel, kuid sirvides katalooge ja asju, on hakanud silma ka paar hea hinnaga aceri mudelit, siit ka küss: kuidas on aceri sülearvutitega? kvaltieetsed üldjuhul? või sama keiss mis hp-dega?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiks Venemaa klubide eurosarjade mängud alati oluliselt varem algavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiks Venemaa klubide eurosarjade mängud alati oluliselt varem algavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Revolucion Vaata postitustJa sa said meil siin 90+ eksamitulemusi? Geograafia vist nende seas ei olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo ei mõelnud esimese hooga sellele, puhka jalga
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkuidas on aceri sülearvutitega? kvaltieetsed üldjuhul?
Nagu ma varem ütlesin, kõige odavamat ei võtaks (eMachine), aga mudu kõik tip top - aasta algusest saati mul ja väga rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustNagu ma varem ütlesin, kõige odavamat ei võtaks (eMachine), aga mudu kõik tip top - aasta algusest saati mul ja väga rahul.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkuidas on aceri sülearvutitega? kvaltieetsed üldjuhul?
Kommentaar
-
Kas tavalise Gillette Fusioni terad sobivad ka Fusion Powerile?Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar