Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui see oli neegrite ühikas, siis tüdruksõber oli neeger?
Seal oli umbes nii, et esimene korrus oli mingid duširuumid jms.
teisel Eesti tüdrukud; India paarike, kus mees peksis naist; mingid Iraagi illegaalid, kellel oli kombeks võtta lits ja seda lahtise ukse ees põrutada, et ikka kõik näeksid, kui kõvad nad on; afgaanid, kes olid väga toredad; vietnamlased, kes hautasid lehmaudarat, et terve koridor haises ja kirtsutasid mulgikapsa peale väga nina.
Kolmandal oli hunnik erinevast rahvusest musti poisse, kus ka siis mina jalksi vaatasin ja mingi kogus korealasi, kes pidid käima korrus madalamal süüa tegemas, kuna mustadel oli öösiti kombeks kusele minnes komberdada köögini ja kraanikaussi lasta. Peldikud olid neil ka võimsad.
Neljas ja viies oli vist samasugused mustade korrused, aga sinna ma väga ei sattunud. Viiendal olid ka mingid marokolased ja muud vennad Aafrika kõrbeosast, kes pidasid samal ajal esimesel korrusel baari nimega Drushba, kuskohast sai litse, aga kuna marokolased olid omavahel suured sõbrustajad, siis pidi seal iga päev kiirabi käima, et kellegi murtud nina või noahaavaga kintsu lappida.
Seal oli umbes nii, et esimene korrus oli mingid duširuumid jms.
teisel Eesti tüdrukud; India paarike, kus mees peksis naist; mingid Iraagi illegaalid, kellel oli kombeks võtta lits ja seda lahtise ukse ees põrutada, et ikka kõik näeksid, kui kõvad nad on; afgaanid, kes olid väga toredad; vietnamlased, kes hautasid lehmaudarat, et terve koridor haises ja kirtsutasid mulgikapsa peale väga nina.
Kolmandal oli hunnik erinevast rahvusest musti poisse, kus ka siis mina jalksi vaatasin ja mingi kogus korealasi, kes pidid käima korrus madalamal süüa tegemas, kuna mustadel oli öösiti kombeks kusele minnes komberdada köögini ja kraanikaussi lasta. Peldikud olid neil ka võimsad.
Neljas ja viies oli vist samasugused mustade korrused, aga sinna ma väga ei sattunud. Viiendal olid ka mingid marokolased ja muud vennad Aafrika kõrbeosast, kes pidasid samal ajal esimesel korrusel baari nimega Drushba, kuskohast sai litse, aga kuna marokolased olid omavahel suured sõbrustajad, siis pidi seal iga päev kiirabi käima, et kellegi murtud nina või noahaavaga kintsu lappida.
norra vanlga?
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
ei usu. mujal pole võimalik ühte majja nõnda palju erinevat elusat kaadrit kokku ajada.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Samas eeldusel, et käed just p..sest välja ei kasva, tasub siiski ise see väike vaev ära näha, selmet paari karbi juhtmetega ühendamise eest vanas rahas ligi kuus sotti maksta. Aga noh maitse asi muidugi.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Mingi tüüp pani lõustaraamatusse ülesse sellise asja: Leiad kauplusest kingad, mis maksavad 97 eurot, kuid sul ei ole raha.
Laenad isalt 50 ja emalt 50 eurot.
50+50=100 eurot
Ostad kingad ja saad 3 eurot tagasi.
...Annad 1 euro isale, 1 euro emale ja 1 euro jätad endale.
...Nüüd oled võlgu isale 49 eurot ja emale 49 eurot
49+49=98 eurot ja sinu enda 1 euro = 99 eurot
Kus kurat on 1 euro??
ja nüüd see painab mind.. Keegi hea inimene võiks aidata ja öelda, kus see euro on?
Mingi tüüp pani lõustaraamatusse ülesse sellise asja: Leiad kauplusest kingad, mis maksavad 97 eurot, kuid sul ei ole raha.
Laenad isalt 50 ja emalt 50 eurot.
50+50=100 eurot
Ostad kingad ja saad 3 eurot tagasi.
...Annad 1 euro isale, 1 euro emale ja 1 euro jätad endale.
...Nüüd oled võlgu isale 49 eurot ja emale 49 eurot
49+49=98 eurot ja sinu enda 1 euro = 99 eurot
Kus kurat on 1 euro??
ja nüüd see painab mind.. Keegi hea inimene võiks aidata ja öelda, kus see euro on?
Kommentaar