Kui ma tahan Sony Vegasse minna, siis see küsib mingit koodi, millest mul pole õrna aimugi.Ja see pakub, et ma ostaks seda, mõni aeg tagasi oli see mul täiesti olemas ja täiest tasuta.Mis ma tegema peaks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Kust ma sellise särgi saan osta?
Kommentaar
-
Algselt postitas resorte Vaata postitustKas tavalise Gillette Fusioni terad sobivad ka Fusion Powerile?Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustMis on tänane telemäng TV6 ekraanil?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, mis film see oli, kus neegermees sai endale korraga päranduse, mille saamiseks pidi ta teatud aja jooksul milli ära laristama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meireles Vaata postitustMuutsid pisut nägu ja tegu lihtsalt: http://www.wiziwig.eu/
See site on võrreldes Myp2p-ga võrreldes täielik null. Pool ajast ei funka ja kui töötab, siis midagi asjalikku seal kahjuks pole.
Algselt postitas CD7 Vaata postitustEndale head kogemused dell-ide, IBM-ga ja Acer-iga. IBM siis - tuleb need lenovod valida, mis on IBM-lt üle toodud, mitte nende enda hakatised. Dell-il ei soovitaks odavamaid variante väga kus plast korpused ja odavamad osad. Sama Acer-i kohta - kõige odavam ei ole kindlasti ka piisavalt hea kvaliteediga.
Kommentaar
-
Kas kellegil teisel ka tuleb Maxxed football foorumisse minnes siuke "Veebileht aadressil www.fbtz.com raporteeriti kui ründav leht ja see blokeeriti arvestades sinu turvalisuse seadeid." teatis punase taustaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustUtter bullshit.
See site on võrreldes Myp2p-ga võrreldes täielik null. Pool ajast ei funka ja kui töötab, siis midagi asjalikku seal kahjuks pole.
The official news is this: myp2p.eu is offline and may not come back. The developers and maintainers of the service have moved to a new domain called wiziwig.eu which is currently experiencing heavy traffic and as such denies connections. The forum, hosted on the http://forum.wiziwig.eu/ subdomain works fine though, and users can read up and discuss what is happening right there.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar