Algselt postitas maarios
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
-
Kui on arvutis windows, siis siit saad kätte - http://download.cdburnerxp.se/minima...31_minimal.exe
CD burner XP siis nimeks.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustKas seal mingi regioonide jama ei ole, a la et kui Eesti kaart sisse panna, ei ole päris see. Ma tegelt tahaks päris puhast telefoni ilma igasuguste lahtikräkkimiste jms bs-ita."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustÜldjuhul võib sellist infot leida saatekavast, aga see aasta jah ETV ei näita, küll aga näitab VSB üsna paljusid mänge.Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustKas seal mingi regioonide jama ei ole, a la et kui Eesti kaart sisse panna, ei ole päris see. Ma tegelt tahaks päris puhast telefoni ilma igasuguste lahtikräkkimiste jms bs-ita.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustÖelge nüüd see nimisõna - kui nt lähed loogilist teedpidi, jõuad järjest järeldusteni ning ikka jõuad a la samasse kohta tagasi või loogilist teedpidi minnes jõuad ebareaalselt väära vastuseni. et nagu kulg on olemas aga vastust pole. mul keelel rsk
Kommentaar
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitustKust saaks Eesti 2:0 Belgia täispikkuses?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustM-agent, Orbit ja muud staar-reisijad. Kui tahan suvel USAsse minna, siis kust lennupiletite parimaid pakkumisi otsida? Täptne sihtkoht ja kuupäevad pole veel paigas.
-e- võid veel meililisti ennast lisada http://reisiekspert.ee/ liigselt ei spämmi. Paar kolm pakkumismeili nädalas. Estravelil peaks ka ingi oma maililist olema. www.estravel.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar