äkki kellelgi on pakkuda seriaali V.E.R.I. casti?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMida sul vaja läheb, vanemad inimesed ehk mäletavad mida vaja.AILTON
Kommentaar
-
Vaarik oli seal jah mingi maffiaboss ja kas mitte kadund Põldroos ei mänginud hiljem sama rolli. Ülejäänu koha pealt ütleb minu mälu, et Üksküla tegelase naine oli hoopis surnd ja Kanguril ei olnud mingit last, aga kes kurat see kümne aasta taha ka enam nii täpselt mäletab.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVaarik oli seal jah mingi maffiaboss ja kas mitte kadund Põldroos ei mänginud hiljem sama rolli. Ülejäänu koha pealt ütleb minu mälu, et Üksküla tegelase naine oli hoopis surnd ja Kanguril ei olnud mingit last, aga kes kurat see kümne aasta taha ka enam nii täpselt mäletab.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmiks nad saadavad(see siis teemasse)Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmis vahet on savisaarel ja pohlakul??
minu vastus et mõlemad on süüdimatud ahvid20 LEGEND
Kommentaar
-
minu vastus et mõlemad on süüdimatud ahvid
PS: Kas oled muidu koolis käinud? Kui tervet vastust ei tea, siis vasta poolikult, aga ära teiste pealt maha tee, et siin ette valetada.
Kommentaar
-
minu vastus et mõlemad on süüdimatud ahvid
Kommentaar
-
Kuidas on võimalik, et ühe teatud riigi jalgpalliliit, peatreener ega koondise mängija ei tunne UEFA reegleid ja ei oska algklassi tasemel matemaatikat, et 1+1 kokku liita?
Ma pidin täna naerust püksi tegema, kui selle kodanik mistaniminüüdoligi hala uudistes nägin. Loll ja nutab veel pealekauba.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar