Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui te tõmbasite kuskilt MSM 7.0`i , mis peaks alles jaanuaris välja tulema, siis teadke et see võeti maha...
siis pole muud, kui see maha lasta ja uuesti vanem versioon tõmmata.
Kui te tõmbasite kuskilt MSM 7.0`i , mis peaks alles jaanuaris välja tulema, siis teadke et see võeti maha...
Mul on (ja oli ka) 6.2 Nüüd õnneks juba võib msnis möllata.
Mul on (ja oli ka) 6.2 Nüüd õnneks juba võib msnis möllata.
Sama siin. Aga mule varem oli 7.0, kui maha võeti, panin 6.2 tagasi.
samuti üks küsimus msni kohta: mul siuke jama,et sisse saan logida küll aga teistega ei saa rääkimist alustdada.jõle jama.niisiis- mida teha??format-c?
Millise koodeki ma pean tõmbama, et vaadata filme, mille avamisel tuleb lahti selline tekst:
1)Unknown file format (IV50)
2)Unknown file format (DIV3)
3)Unknown file format (IV41)
Millise koodeki ma pean tõmbama, et vaadata filme, mille avamisel tuleb lahti selline tekst:
1)Unknown file format (IV50)
2)Unknown file format (DIV3)
3)Unknown file format (IV41)
installi ffdshow alpha. Selle filtri abil peaks pelama kõiki divx ja xvid faile:
Vajan jälle abi. Nimelt kavatsen lähiajal osta endale Mp3 Playeri. Aga et rohkem laule mahuks, peab laulud mp3 formaati tegema, need on väiksemad. Kuidas ma need mp3 formaati saan? Tean et Neroga kaasas oleva programmiga Nero wave editoriga peaks saama teha, aga ei oska. Äkki keegi oskab aidata?
Kommentaar