Kas viimase 15 aasta jooksul on olnud sellist juhust, et Ar**nal oleks kaotanud ja ükski nende fänn poleks kaotus kohtuniku kraesse kirjutanud ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustVõi saab nende deebetkaarti niisama kasutada ka credit cardina, nagu vähemalt kunagi Sampo kaardiga sai ?
"Deebet-krediitkaart
LHV deebet-krediitkaardiga saad maksta ostude eest Eestis ja välismaal ning võtta sularaha kõikide pankade automaatidest. Lisaks toimib su kaart maksevahendina internetis - nii võid kontol oleva summa piires osta lennupileteid, tellida internetipoodidest kaupa jne."BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJah
"Deebet-krediitkaart
LHV deebet-krediitkaardiga saad maksta ostude eest Eestis ja välismaal ning võtta sularaha kõikide pankade automaatidest. Lisaks toimib su kaart maksevahendina internetis - nii võid kontol oleva summa piires osta lennupileteid, tellida internetipoodidest kaupa jne."
Kommentaar
-
Niiske köha korral tuleb soodustada röga välja köhimist ja köhavaigisteid mitte kasutada.
Võimalik, et sinu reaktsiooni tekitab mingisugune asi, mille vastu sul on allergia. Samas oled suur poiss ja sa peaksid teadma varasemate kogemuste pöhjal, mis sinu organismi ärritab.
Foorumiarstide usaldamine pole kõige targem tegu. Kui asi tundub väga tõsine, siis käi arstide juurest läbi. Köha olevat kõige sagedasem põhjus artide külastamiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meireles Vaata postitustRögane köha;
kerge aga pidev valu rinnus ja ülaseljas;
iga sügavam hingetõmme lõpeb mingi vilinaga/kärinaga;
palavikku pole, nohu pole;
kestnud umbes nädala –
pange diagnoos. Või saatke arsti juurde.
Kui vastused on "jah" ja "valge", siis võib tegemist olla angiiniga. Seda ravitakse (vähemalt eelmine talv mul nii tehti) antibiotsiga, seega vuttvutt perearsti juurde.
http://www.inimene.ee/index.php?dise...isease&did=471
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustNeelata on sitaks valus? Peeglist kurku oled vaadanud, mis värvi on?
Kui vastused on "jah" ja "valge", siis võib tegemist olla angiiniga. Seda ravitakse (vähemalt eelmine talv mul nii tehti) antibiotsiga, seega vuttvutt perearsti juurde.
http://www.inimene.ee/index.php?dise...isease&did=471Algselt postitas Meireles Vaata postitustRögane köha;
kestnud umbes nädala –
Kommentaar
-
kestnud umbes nädala –
pange diagnoos. Või saatke arsti juurde.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
kestnud umbes nädala –
Kommentaar
-
Sänks.
Peaks maha jätma jah, ehk ei oleks dingdong olulistel hetkedel enam nii verevaene.
-edit- Aga jah, angiin see kindlasti pole ja kurk ei valuta. Allergiaid ei ole. Köha köhaks, aga see huugav valu rinnus, mis korra õhupuudusega lõppes, on natuke õõvastav. Perearst asub ~150 km kaugusel ja talle meeldib eriti kohutavaid diagnoose panna, mis on tegelikult hea, sest äkki võtan endaga midagi ette ega koole 40-aastaselt. Jajah.
Kommentaar
-
Kopsupõletik, mine arsti juurde. Suitsetamine jäta ka maha.
Mu isa mängis ka kunagi ammu kangelast ja lõpuks viidi 40 palavikuga haiglasse. Lõpuks oli kuu aega haiglas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar