Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas Premier liigi viies koht läheb otse Euroopa Liigasse või läheb kvalisse? Ja kas alates 6. kohast peavad meeskonnad suu Euroopast üldse puhtaks pühkima?
Kas Premier liigi viies koht läheb otse Euroopa Liigasse või läheb kvalisse? Ja kas alates 6. kohast peavad meeskonnad suu Euroopast üldse puhtaks pühkima?
5. koht läheb play-off ringi.
Kui see 6. koht võidab Carling Cup'i, siis saab 3. kvalifikatsiooniringi või FA Cupi, siis see saab otse grupifaasi.
Vähemalt väidab niimoodi Wikipedia.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Küsisin, kuna ise mängisin FIFA 12 Liverpooliga esimese hooaja lõüus just kohtadele 4-7. Sain lõpuks viienda koha ning nüüd alustan hooaega Euroopa Liia alagrupifaasis. Seejuures ei jõudnud ma ei liigakarikas, ega FA Cupis kuigi kaugele
Kuna myp2p.eu läks omadega kahjuks õhtale siis ei leia kohta kust leiab alati normaalseid streame. Oskab keegi soovitada head kohta kust leiab alati streame ( atdhenet.tv on pask )
Kuna myp2p.eu läks omadega kahjuks õhtale siis ei leia kohta kust leiab alati normaalseid streame. Oskab keegi soovitada head kohta kust leiab alati streame ( atdhenet.tv on pask )
Terv, probla siis toosugune, et uue msniga, ei saa enam kontaktiloendis panna neid halle(või kui online sis rohleisi ja orane ruudukesi) vaid kõikidel on see pisike pilt. aga ma ei taha seda, kuna pildiga ei ole võimalik eriti hästi seleteda, kes on online ja kes mitte, kuna pildiäärseid värvid on liiga tahaplaanile jäetud............ SADME
Paremal üleval nurgas on selline nupp, mis lülitab msni kompaktvaatele vms, aga kui ta sul juba kompaktvaatel on ja ikka need pildid on, siis tuleb minna options -> contacts ja sealt asi ära muuta.
kui panen selle compacti peale. siis on ee mõtettu pask SOCIAL asi ka seal... minuarust oli mingi update vms, mille pärast seal tavalises kontaktiloendis need ruudukesed kadusid ära........ sest settingutest on mul raudelt pandud väikseima peale ja olen kõikides settingutes igast asju proovind... FFS kettas olen juba
Kommentaar